Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sramota probat i ne uspjet. Sramota je nizat 4 godine lose rezultate a kao predsjednik kluba sazvat ukupno 2 press konferencije. Zasto se o problemima nije javno govorilo kao sto su se javno najavljivali pohodi na titulu par godina ranije? Mi kao navijaci od ovog o cemu predsjednik kluba sada govori nemamo nista.
Sad si našao sve prozivati,najveći si krivac ti,prvo tvoj tata koji je neviđeni ugljen,koji je samo plate ubirao i živio od stare slave,ništa nije za klub učinio,napusti klub ,i ne osvrći se,nema potrebe..
Gori je ovaj od oca. Namazan. Pravi se nevin ko francuska sobarica ...
Radnik se već dvije godine ne vraća u ligu a imali su jedan od boljih timova po igračkom kadru, Sloboda nema ni to. Nažalost ovo je kraj
SLOBODA je ispala vec u pretposljednjem kolu,...mozda grijasim ali od akda ste otjerali Husica(dodjosa) iz TZ, Sloboda visi i bori se za opstanak????
Sloboda je ispala vec u pretposljednjem kolu. Mozda grijesim ali od kada ste iz TZ otjerali Husica(dodjosa) Sloboda visi i bori se za opstanak???
Otkaz i tebi, znao si sve i šutio. Otac ti na vrijeme pobjegao iz Slobode neki dan u 70 godini, vječiti direktor za zelene površine... Sad neki remont... Prodat klub ako ima još zainteresovanih...
Promijenite statut kluba dajte Azmiru da upravlja, ako je covjek jos uvijek zainteresovan!!!
i onda kazu pao mrtav na terenu,a bio je mlad i sportista jbt
Sto vise gradi bolje te uradi
SAMO SU PRIVATNI KLUBOVI GARANCIJA USPJEHA… kvalitet = lova!
Hajde i ti i potvrdi babu svog sa sobom ili ides sam ili cemo te mi otjerati
bosanski Zuckerberg
salji igrace na testiranja i pocisti ekipu tako
Šta se desilo? Kakvo cuganje po parkinzima?
Dobro vece, ja sam Elmir Secerbegovic a mozete me zvati i fudbalski Aid Berbic
Klasicna Komunisticka Tuzla ubi ih alkohol !