Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je3em li ti ma7ku poganu nacionalističko-lopovsku.
Begicu mis iz pozadine koji vjecito lovi u mutnom...sad kad treba se pokazati kad smo upoznali njegovo pravo lice bjezi od odgovornosti. Crnogorci smjenise i isti dan imenovase selektora. Uzimali ste kajmak na osnovu imena Ivice OsimA i Safeta Susica..
Sto se ovi iz RS pitaju kad svakako 99% ih ne prati reprezentaciju i navija za srbiju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"bošnjačkih članova" i brat kaze uplela se politika ,pa drug moj cim se vi u sportu deklarisete nacionalno to je vec politika ako te priupita
Odabir kandidata pokazuje koliko je ovaj savez nesposoban. Ne razumijem zasto su se u ovakav odabir ukljucili Misimovic i Spahic?Barbareza cijenim kao igraca i patriotu, ali covjek nema TRENERSKOG ISKUSTVA! Bugarin nema rezultate iza sebe koji obecaju da moze nesto napraviti od ove reprezentacije. Nadjite nekog sa nasih prostora i pustite ga da gradi reprezentaciju za Evropsko Prvenstvo.
MARŠ I TI I ONI U TRI P.M.
I ovaj sofranic vnago veliko...
hahah cuj uplela se politika pa ko je donio novi statut mamu li vam
Dug ti nos Sofrenicu, pogledaj se u ogledalo, heboli vas Bugarin Petev. A i on da ima imalo dostojanstva, odustao bi sam, kada je vidio da zbog njega nastaje trvenje u Nogometnom savezu...
A plata ide.. A on gladi m.u.da i smišlja kako da ubere još koju milju
ŠTA JE VAMA SRBIMA? IMATE LI PROBLEMA SA GLAVOM. PA MAKAR VI IMATE ČISTU PAMET, ONO PRAZNA GLAVA I LILULE ZA PILULE.
Milorade,Zeljkovicu, Beus, Hajde molim vas pocnite ono sto je Milorad Dodik najavio. Opstruisite sve. Mamu vam.......
Pocasni galasom i stasom 😝😝😝😝
Ma postavite 3 selektora po nacionalnom kljucu i rijesen problem.
Milorade ciju sliku je tvoj sin nosio u rukavicama kad je branio za BiH u juniorskoj reprezentaciji, Miloooo odgovori nam? Moze i Nikola Nikic odgovorit. Jadna ova zemlja, kad je tvoj sin branio za nju, a ti si sad u savezu, mozda i ti necije slike nosis u fioci Miloradeeeee?
sve su ovo parziti uhljebi nesposobni osim za ukrast, otet,prevarit...pa ima li iko u savezu da nema nenormalno para, pi.ka li vam materina nesposobna
Mislili su lahko će nam po ko zna koji put nametnuti selektora
Ljudi moji Savez je ovođenjem promjena u statutu preslikao političku situaciju u državi na fudbal. U buduće ce se sve odluke ovako donositi, jedva ili nikako. Predlažem savezu da uvedu i vitalni nacionalni interes.
NE ZELIMO OVOG BUGARA ZA SELEKTORA