Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekvador neće biti izbačen s Mundijala, to je mišljenje gotovo svih sportskih novinara. Čile je prezentirao brojne dokaze i utvrđeno je da je sve uredu. Samo su ljubomorni što selekcija sa mladim i željnim igračima zasluženo učestvuje na SP nakon sjajnih kvalifikacija, a oni nisu uspjeli ugrabiti ni 5. mjesto
Sve otislo u PM- Fifa se ponasa kao CIA ili Gestapo plus kamere na svakom centimetru terena. Jos malo pa ce postaviti kamere u spavace sobe. Sta Fifu treba da briga za koga ce ko igrati to treba da bude licni izbor igraca i selektora.
I moze svako igrati AKO zadovoljava sve uvjete, ima legalne dokumente itd. Ako laziras, muljas itd.. naravno da te treba izbaciti. A kamere po terenu su dovele do preciznijeg sudjenja, nema niti jedan jedini argument koji mozes navesti protiv preciznijeg sudjenja.
Hajmo sad tužiti Hrvatsku za sve ove godine sto igraju sa Bosanskohercegovackim igračima
ma bi blizu usporedba
Šta ću sad sa Panini albumom?