Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupljeno je i paket sprejeva za lopte.
to samo kupujemo kad treba kitare mlatnuti po usima!
Jedva čekam rekonstrukciju terena samo da ne čitam ove debilne komentare koje ponavljaju mjesecima kao pokvarene ploče dok su njihovi tereni još gori. Šta li vam je sljedeće da omalovažavate jedini stadion u vlasništvu nekog kluba? Još malo pa se nećete imata za šta uhvatiti i doći će i vrijeme da pogledate svoje avlije, gradske golubarnike, kokošinjce, pašnjake, livade ili kako već i da shvatite koliko zaostajete i gdje ste u stvari.
Cuj kaj zastita za travnjak... bolje recite prostire se najlon preko trave i kad se skine 10 min da pada kisa na utkamici opet ce biti svinjac...
Ma đaba kada od vlage komadi busenja lete po terenu a fudbaleri iste boje dresova imaju nakon 15 minuta!
Divno
CUDO STE SE SJETILI LJENCUGE
navijam ja za zelju msm ono haha, ali dan prije tekme postavlja se zastita travnjaka
Kad kerovi nemaju sta o sebi da pisu, ni sportaport.ba nema vise prica o bordo arenama, jer ih neki azijac hebe, stanje unutar i oko kluba katastrofalno onda oni fino dodju ovdje pa se lijece jer im je jedino to ostalo. 1921!
UBRZO PUŠE NA LAVORU , BICE I DO -12 HAHAHAHHAHAHAHA
Umrite gnjide, kakav je god nas je, ejjjjj NAŠ!!!!
krompirište od milja zvano travnjak
Primjer drugima? Nakon Belgije smo smijurija u Europi, a da ne pričam o uslovima na derbiju.
koji bolan travnjak
Bez poraza, Grbavica baza Bez poraza, Grbavica baza Bez poraza, Grbavica baza Kako li ce se sutra permanentni osjecati? :)
razvila se grbavica ko real madrid