Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav pad titana. Pa nije boks. Fudbal je timska igra. Ne moze jedan covjek sve.
Ljudi deceniju jednu vec haraju .. glupo je imat negativan komentar za bilo koga od njih dvojice,,
ima i toga..
Jedan igrač može od deset utakmica možda odlučiti tri, četiri, uticati na igru koliko hoce, ali ostale utakmice neće moci uciniti nista posebno, bez jakog kolektiva pojedinac ne može odluciti titulu.
"Kad bih bio Maradona"
Kad bi imao saigrače kao Maradona. Mali bijeli 1986. dao 5 golova a njegovi saigrači 9.
@sjooo e drug moj, zato kad zakazu saigraci, pa ti fino uzmeš loptu predriblas sve protivnike i zavalis ga. Uz dužno poštovanje prema ovoj dvojici (ustati pa reci Ronaldo i Messi), što se tiče internacionalnog fudbala, El Pibe je bolji. Pozz.
Ma ko ih jebe, HR je tu!
kad se nadje samoprozvani novinar sa klixa pisati o Messiju i Ronaldu, jadna majko..
Srbi su zlocinci, genocidan i primitivan narod, mitomanijom i fasizmom zadojeni. Lazu toliko da je to nerealno, najvise lazu sami sebe. Izmisljaju i prave od sebe zrtvu samo da ne priznaju svoje bolesne zlocine. Bolestan narod koji velica genocid i zlocince, ubice. Lakse je zivjeti u lazi i govoriti da ih cijeli svijet mrzi, nego priznati svoju zlocinacku proslost. Volio bih da ih zadesi ista sudbina kao sto su oni drugima cinili. Ovo se mora ponavljat, jer Bosnjo ima pamcenje kao riba.
Pad titana? Komičan si novinaru. I Lebronove Cavse su napunili nedavno, pa šta treba značiti da je on loš?
Pa upravo je o tome pisao, pročitaj tekst. Isti slučaj, koliko god LeBron da je dobro igrao, nije mogao sam, falio mu je bar još jedan super-star.
https://www.facebook.com/berina.fatic guzi li ko ovu kuravu siguran sam da cijela skola drka na nju a curice se trljaju
https://www.facebook.com/berina.fatic guzi li ko ovu kuravu siguran sam da cijela skola drka na nju a curice se trljaju
Stavis Schmeihela kao golmana, Ronalda i Messija u napadu, a za ostale isto tip top, pa ces vidjeti tima.
za autorski tekst dečko mršava sedmica.može ok.
Obojica umišljeni hajvani koji misle da mogu sve sami, jer yebeš timski rad i taktiku. Daj nek oni sebe promovišu, a ostale ko yebe. Lijepo ih je gledati kako idu kući, jer nisu bolje ni zaslužili.
Svakako dobar tekst o dva velika igrača mada ja dajem prednost Messiu kao najvećem bez obzira na pokal SP. On je promijenio fudbal za sva vremena.
Srbi su zlocinci, genocidan narod, mitomanijom i fasizmom zadojeni. Lazu toliko da je to nerealno, najvise lazu sami sebe. Izmisljaju i prave od sebe zrtvu samo da ne priznaju svoje bolesne zlocine. Bolestan narod koji velica genocid i zlocince, ubice. Volio bih da ih zadesi ista sudbina kao sto su oni drugima cinili. Drago mi je sto ih Albanci stalno ponizavaju, jer i Albanskom narodu su ti bolesni primitivni barbari nanijeli mnogo zla.
@Geran1 Mora se ponavljat, jer Bosnjo ima pamcenje kao riba.