Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U dresu GordOG Albiona" - Klix-e, jeste li čuli za slaganje po padežima (kongruenciju)?
Ovu Romu treba prebaciti u američku ligu da i oni nešto postignu
pa zato i jest man utd odbrana nula kad je ovaj ispodprosječan igrač 9 godina krpio mjesto štopera
Napokon!
Al im ovaj novi trener otjera levate.Lukaku,Sanchez,Felaini, SMaling.
@CikaFajer Za svakog otjeranog trojica su ostala :)
Pojačanje i za Romu, a i za Manchester.
@RentonM Za Romu nikako nije :D Lovren im nije htio doć pa dovedoše ovoga, a zna se kako se Englezi loše snalaze izvan Engleske kada nije sve po njihovom.
@mpotocnj Odbrana Rome je debelo ispod prosjeka, a Smalling je realno klasa za njihove trenutne defanzivce, iako je skroz prosjecan igrac. Kako ce se snaci to je sad druga stvar, to ce vrijeme da pokaze.
realno gledajući,momak koji zadnjih bar 5 godina nije uspio da napravi ništa ozbiljno od sebe kao od igrača,i dan danas kada mu saigraci vrate loptu lik se pogubi ne zna šta će panika ga hvata..
@ALEX_MANUTD Zato je jako snažan i solidno brz.