Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno srece, jos i Dzeku da dovedes :)) al da igra, ne da ga drzis na klupi :) puno srece
Dobrodošao nazad ! :D
kako mozete reci da je los trener...covjek s Portom osvojio LIGU PRVAKA,Cup UEFA,domace prvenstvo....sa Interom osvojio LIGU PRVAKA,,,Kup i Domace prvenstvo...sa Chelsea-em osvojio 3 titule i prekinuo eru Junajteda...znaci nije to mogo a da ne valja...hocu da kazem,dzaba i dobri igraci ako trener ne valja,ocito da u Realu mnogo toga ne stima i da nisu nasli zajednicku rijec igraci i murinho...na kraju krajeva i sa Realom je osvojio 3 titule...pa pogledajte Barcelonu,hocete reci da nije znacio Guardiola nista(vidi se ove sezone kako nije)...al vidjet ce se odmah ove sezone koliko znaci kada Chelsea bude sigurno pa 2x bolji nego prosle sezone,zivi bili pa vidjeli!!
Ma mogu oni sve bolan, sve oni mogu....eno je i Džeko papak jer je bio u nekom restoranu gdje anemična "haustorčad" ne izlazi, možeš misliti kako ga nije stid u dvadesetim bio vani i dobro se zabavio umjesto da je negdje "urokan" slušao neki SAMOPROZVANI "kultni" bend kojeg se drugi dan neće sjećati. Ljudi, živite i odjebite stoku koja samo gleda kako drugi žive.
Ako bude doveo Dzeku i davo mu da igra ja cu ga respectovati.
Lessie se vratio kući. I neka je, tamo mu je najbolje.
ne moze osvojiti nista s realom pa bjezi u chelsea,sad ce poceti kupovati zvijezde, ako je on specila one onda je recimo del bosque koji je osvojio la ligu , ligu šampiona ,euro i dva mundijala BOG
vidio da ne moze meda s realom , *** trenera koji dobije ekipu svijeta i ne moze osvojiti ni kup
Nije on s Chelseam osvojio Ligu prvaka, kakve su to gluposti ljudi !
idi tamo gdje te vole i nek je sretno!
Special one,sada ce Engleska liga biti puno zanimljivija.Jos Mourinjo kupi Dzeku i svi smo uz tebe.
Welcome home Mou!!! KTBFFH
Svoj na svome!!
ti na mome :) sala...
Evo, smijem se.
Special one!