Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa konja na magarca
ok Mta al fali jos jedno 2 mate i tri ferdinanda i nevila
37 mil previse za MAtu, realno gledajuci
budemo vidjeli hoce li biti bolje
The Chosen Juan :)
mata stigao na old traford neko če da digne sidro a to bi mogao da bude rooney.mislim da bi i njemu dobro došlo da promjeni klub.interesantna stvar je da je ferguson sa manje više istom ekipom osvajao premiership.
eto u Unitedu toliko guzva i toliko predobrih igraca da ce bas rooney da digne sidro a cleverly ili nani ce ostati jel
Kao što sam rekao sa istom ekipom ferguson je osvajao prvenstvo engleske tako da ne stoji konstatacija da u unitedu nema dovoljno PREDOBRIH IGRAČA. Može biti jedino da su se ostali konkurenti u premierligi toliko pojačali pa united zaostaje za arsenalom 14 bodova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma treba njima nekoliko "Mata" da se to sve pokrpi i da to krene nabolje...
Neko im treba definitivno. E sad jel to to...