Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta, opet je novac odnio pobjedu nad fudbalom.
Znas kako kazu para vrti gdje burgija nece
Hvala Bogu nek' je....samo da ne smaraju više s njim.
slazem se definitivno
Sad pocinju sa Ibrahimovicem...
Sad ce reci kako je oduvijek sanjao da igra za PSG i da je ispunio djeciji san,zivotni kako hocete.
Fudbal je poceo propadati 1990te godine, kada je donesena odluka i FIFA-i i drugim kontinentalnim udruzenjima da TV prava udju u svijet fudbala. Tog trenutka novac je odnio trijumf nad fudbalom. Klubovi su iz sezone u sezonu dobijali sve vise novca za TV prava, a onda su poceli se pojavljivati rekordni transferi za prosjecne fudbalere. Evo jedan primjer: 1960te godine najskuplji placeni igrac je bio neki anonimus iz Fulhama i njegova plata je bila 100 funti. Osam godina poslije, dakle 1968 god, najplaceniji fudbaler na svijetu je bio George Best iz Manchester Uniteda i njegova plata je bila 1.000 funti u ono doba. Tokom 1970tih takodje novac jos nije dobio primat u svijetu fudbala. Tek od 1990te pocinje pravi zamah. Danas npr jedan slobodno mogu reci kloc Andy Carrol prelazi za nevjerovatnih 37 miliona funti iz Newcastlea u Liverpool, pa onda posto se kloc nije snasao jer je kloc, predje ponovo za nevjerovatnih 15 miliona funti u West Ham United. Eto sta je novac od fudbala uradio.
Propade Pariz,mislim finansijski...;)
ode Ibra u Real :(
Nece u Real sigurno , izvinjavam se , to je ne moguce , kako sam negdje procitao Anceloti ne moze u Real ni jednog igraca iz psg "povesti" sa sobom ..... valjda je to tacno :D
ja se nadam da si u pravu jer ni ja ne volim Real nikako :) ali je vec svog agenta usmjerio da mu isposluje transfer u Real kako bi se osvetio Barci za neuspjeh a i to mu je zelja velika na zalost :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad se cuvaj Napuljske bande :)
edin$on
Ma nece Ibra nigdje!
Pare,pare samo pare,znaci li ovo da Ibra odlazi?