Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elvedine Begiću daj ostavku imbecilu jedan..Neki klubovi trebaju objaviti rat savezu,zna se koji ...
Leotar - Zeljeznicar
@Kontas?! Leotar je ukrao Željezničaru titulu dogovorenom utakmicom u Ugljeviku protiv Rudara tako da ne vidim zašto bi Željo pomagao Leotaru u toj famoznoj utakmici. Sloboda je trebala da ne izgubi 2 razlike ali je upravo toliko izgubila!
Samo je jedan osuđen kao igrač i kao trener.
Golman Olimpika Zrinjskom pusti dva gola, osvoje titulu i kasnije još tri i nikom ništa! Zadnjih šest titula su sramota!
@IceBlue a onaj penal za Zrinjski protiov Radnika pred kraj utakmice, i nista, niko ni da reaguje ko da je prijateljska utakmica a penal rijesava titulu 🤣🤣😅 dajte lgbt manje se nerviram