Priča o Ex-Yu ligi nastavljena
0
Slovenci žele organizovati regionalni turnir prvaka
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo da delije i grobari javno popljuju sve svoje clanove koji su poginuli na prostoru bivse juge za uzaludne miloseviceve ideale. Posto od toga nema nista .... cemu prica.
dragi dinamovci, klubovi iz srbije i crne gore, uredu, a iz republike mrske toga nema....
A nekontam ovo, niko nezeli ni skim a sada bi da igraju zajedno, ma majke vam nabijem na moj Nije im dovoljno mrznje treba je jos i ovako siriti!
Glupost, tu ci Crvena Zvijeda stalno bijedila, nibi bilo interesantno
Ex-Yu Liga sa 20 timova....Bila bi jaka liga do bola uzmes 3 ili 4 tima koja su najbolja u svojoj ligi sada i stavis ih u ex yugo ligu..
Na koji god sajt ex-yu odes ista tema. Ali u jednom smo svi slozni.Svi su protiv ove lige.
Liga nam je ionako s*anje (bila je zadnji put kad sam ju pratio). Bilo je na TV-u nešto o toj ligi ali se nije govorilo samo o Ex-Yu državama već i o Austriji i Mađarskoj. E, tu bi ligu volio ali problem je što mi imamo svega 4 kluba koja si mogu priuštiti troškove putovanja u Beč, Skoplje, Budimpeštu... A o rezultatima ne treba ni pričati. Šta može Borac protiv Dinama, Vojvodina protiv Salzburga ili Željezničar protiv Videotona (LOL)?
*napisat
zeljovac ti sigurno nikad neces biti ni u jednom fajtu to samo znas na pisat hahahahahaha
Sake ti si bolestan.hoces da pretvoris tribine u pozoriste,e neces moci.Uvali se ti u fotelju pa gledaj SP,al ovakav turnir nije moguce da prodje bez navijaca i bez fajta
joj ironije ljudi moji...pogledajte prezime lika: Ideja o regionalnoj ligi nije bila tema sastanka, ali je razgovor o takvoj mogućnosti otvorio predsjednik Srpskog fudbalskog saveza Tomislav Karadžić, pišu sportske novosti. Isto tako je mogucnost o pocetku rata pokrenuo predsjednik rs-a Karadzic. Ja mislim da mi ne znamo sta da uradimo da pocnemo sljedeci rat, pa hocemo ovakvo s ranje da napravimo. Cuj liga izmedju srba, hrvata i bosanaca. Jeste li vi udure=?
svi mi trebamo otic u pic.ku materinu, a ne cekat 20 godina
Zar nije najbolje izjavio Hrvatski selektor Bilic.\" Zelio bih izbjeci reprezentacije iz bivse Jugoslavije u kvalifikacijama za EP. Jer tad nogomet nije vise nogomet\" Fudbal je prava stvar ali ako ce picvajz biti na svakoj tekmi i lijecenje kompleksa maloumnicima. Nek saceka
mislim da treba jos 20 godina sacekati pa onda pokrenuti ovakvu inicijativu jer prerano je jos uvijek pricati o necemu kao regionalna liga jer jos je dosta mrznje izmedzu jadnih i bjednih naroda na ovim jadnim prostorima
dobra ideja,al bez navijaca,jel ne mozes sa stokom drugacije !!