Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve najbolje slovencima u africi, i nadam se da ce sada sniziti cijene za vinjete kroz sloveniju :)
bravo rojaki :) !
@@PIPO Jedan lazni Pipo je ostavljo nebulozne komentari! Pravi Pipo ce navijat za Sloveniju a ako Slovenija bude izgubila navijam za Brazil!!!!:) BiH4EVER!
Navijam za sloveniju i pozivam sve bosance i hercegovce da učine isto
Ma bravo Slovenci !!! Sretni smo mi iz zbog vas :))), ako mi nismo otisli neka vi idete.. CESTITAMO
masala masala...nek oi idu,dosta je jedan četnik u africi
Gremo slovenci !!!!!!!!!!!!
BRAVO SLOVENIA.POBOJAO SAM SE DA NEĆU IMATI ZA KOGA DA NAVIJAM NA SVJETSKOM PRVENSTVU OD REPUBLIKE BIVŠE JUGOSLAVIJE.ZA srbe NEMOGU I N-E-Ć-U NAVIJATI NI U LUDILU.PROKLETI BILI KAO ŠTO I JESTE,JER VI STE ME N-A-U-Č-I-L-I DA VAS MRZIM. P.S.SVI VI BOŠNJACI KOJI KAO NAVIJAJU ZA srbiju SU PRERANO ZABORAVILI I A-G-R-E-S-I-J-U I MARAKANU.
Ja navijam za Alzir !! Pola Slovenskog tima Bosanci ,,,joj,,,,,joj sta je sa nama
HVALA BOGU PA JE BAR JEDAN TZV \"NENOSITELJ\" IZBORIO PLASMAN!!! RUSIJA, MAAAAARŠ ;-)
LJUDI IGRALI SA MUDIMA I OSTVARILI REZULTAT ČESTITKE NA PLASMANU
bez Bosanaca ne bih se ni slovenija quli... Dedic je jos iz Bihaca
Sretno Slovenci! Neka se bar oni vesele. a meni se danas srusio svijet. Nisam vjerovao da ce me ovo veceras ovako dotuci. Garant cu i sutra odbolovati! Bice bolje. Necu ni za koga navijati specijalno jer bi samo sam sebe folirao, a gledati cu tekme koje obecavaju dobar fudbal. Vjerovatno bi bilo drugacije da se bar Hrvatska plasirala.
Pipo, lijepo je sto ces navijat za komsijsku Srbiju, iskreno to nisam ocekivao bas si me prijatno iznenadio. Lijepo je sto ima jos mnogo multieticnih bosanaca. I ja cu navijat za Srbiju na SP ali me je sramota postaviti njihovu zastavu zbog susjeda, netko bi mogao to progrijesno shvatit
CESTITAM SLO