Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo malo pa neki bosanac/bosanka u novinama osvanu kako su uspjeli u sportu/nauci/knjizevnosti itd.... hvala BiH politicari sto nam sredjujete poslove van drzave, ostat cete sami sa penzionerima :)
Koje vjesti,frajer je slovenac i šta sada veze s nama nema jedino ako ga tuta bugarin nagovori da igra za nas.
znao sam tip koji je to isto mogao. skočio, dofatio obruč nogom, noga mu zapela u mrežicu, razbio se, slomio nogu... danas nije sportaš ali je doktor.
Liferovan u Lifering
Ovaj Klix objavljuje svakakve vjesti pa čak i ovoga slovenca što s nogom razvaljuje koš a niko maloga Osmu da pogura što glavim zakucava iz mjesta.
Sve više se Bošnjaka seli u Sloveniju. Nema više vremena za čekanje
Nema veze i dalje cemo mi dobivat Sloveniju u nogometu,rodio se u Sloveniji pa on je slovenac nemoze bit Srbin
Svaka čast i sretno u daljnjoj karijeri
Nek je hairli momak
Ja ne mogu rukom dofatit
Nisu mu roditelji iz BiH nego samo majka kako mogu sr*at ovi sa klixa u pm
Ovako, Slovenac porijeklom iz BiH vrijedi milione...moze biti Bosanac (i Hercegovac) i da igra za BiH ako primjenimo taktiku komsija (Hrvata i Srba koji nam konstantno odvode talente) pa ga prisvojimo. Do nas je. Sretno Benjamin...a u BiH takve terbamo, kako nam je Dzeko pred pemziju.
Bravo brate da su nam svjesni hrvati i srbi iz bosne da ovakvom politikkm svojih matica samo oni bivaju siromasniji bilo bi nam bolje
Ne odvode Srbija i Hrvatska talente, nego oni sami odlaze jer zele igrati za te drzave koje smatraju svojima (pored boljih uslova). Kod nas se religija i nacionalnost ne razdvaja, tako da katolik ce htjeti igrati za katolicku Hrvatsku, pravoslavnu Srbiju, a ne za islamsku BiH. A ne sa suigracima koji ce nakon pobjede mahati zastavama Armije BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sta sad
Ibraga br. 2
Velika šteta za ovog momka, dominira u Salzburgu, znači sad će ga ispaliti u veliki klub... Imamo mi Demirovića, Hasića al nije to baš taj level... Moramo se pomiriti da je dijaspora ključ naše reprezentacije, domaća djeca jednostavno nemaju uslove da izbiju na vrhunski nivo, proguta te prva liga federacije, lome noge po grbavim terenima u kojekakvim selendrama