Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemogu da vjerujem da postoji ovoliki idiot koji ce Vahu nazvati nesposobnim. Covjek koji je uz Ivicu Osima nas najbolji trener i toliko toga postigao i na kraju dode neki papak da komentarise da Vaha ne valja, a nek Eriksson valja pa makar. Taj \"trener\" zna samo debele pare uzeti, sjeti se samo Engleza prije par godina.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
........ de neseri sto ti onaj srbin nije napravio rezultat sa Ganom. Vaha je legenda u Francuskoj i Africi Vidjecemo vas zohari
Našli boljeg trenera, šutnuli deb.ila koji ni sa tako jakom ekipom nije bio u stanju da osvoji afrički kup i sada on po novinama se.re, začepi de.bilu, da se trener neki ostao bi!
cuj, slonovi :DDDDDDD jbt, koji otvoren rasizam... to je isto kao kad kazes majmuni, kerovi... vec zamisljas drogbu sa surlom... novinarstvo sa-x je veoma upitan