Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće bit Fk Sloga Simin Han, nego "Tuzla City" 😂
Organizacija Prve lige FBiH i Prve lige RS je nepravedna jer su klubovi iz manjeg entiteta povlašteni. Za bolji kvalitet bh. fudbala trebalo bi igrati doigravanje prve dvije ekipe iz RS i prve dvije ekipe iz FBiH, pa neka dva najbolja igraju u najvećem rangu.
Azmir genijalac.
Znaci sledece godine sloga se bori za titulu premijer lige.
Sloga i Zvijezda iz Etno Sela Stanišići (kao predstavnik RS-a)
@ritmututukizabaohao imaju Mahmutovića, Stokića, Jazvina i Poturalića u napadu, znači 4 sjajna napadača koja bi bez problema mogla igrati u bilo kojoj ekipi u našoj ligi, a iza njih sjajni Zilkić
Dokaz da se parama može sve u BiH fudbalu, do prije par kola Zvijezda i Olimpik su bili dobro ispred Sloge
Pa jel Sloga kriva Zvijezdi sto izgubi od poslednjeplasiranog Travnika i to kod kuce.
Vrijeme je i da TZ ima dva prvoligasa
Tuzla je Grad a ne opcina. Nepismeni konju
@123a456s789 Simin Han je mjesna zajednica u Tuzli, nista vise. MZ Batva u Tuzli ima vise stanovnika nego Siroki pa nema premijerligasa, valja to ispraviti.
Opet ona seljecina husic....pa ce opet plakati