Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Joj ovim tuzlankama doživljaja danas. Mogu danas doć u glavni grad, igrat s aktuelnim šampionom, njihovim idolima inače, jbte ko da igraju evropsku tekmu kako su se nafurali, a nama ko svaka druga, samo tri bobe...
Na kurac te nabodo... Sretno komsije
ja naslova haha, jedno su želje sto sloboda želi Al realnost će biti sasvim druga.
Samo Sloboda !!!Tuzla 1919
Selam za Musemica.
Čuj Sloboda.Jeko to kad su ušli u premijer ligu.Nesto ovdje neuštimano.Pitari operite im zovagu previše se kurce.
Cuj jeko! Papcino,konstanta od 1919 te
@CIA Pusti Sarajlijicu, za njih postoji samo dio Sarajeva i to je to. Ko za medjeda pećina, i okolo malo šume. "Jeko Sloboda" može napisati samo neko ko prati fudbal zadnje dvije godine. Kakvi ste ljudi, samo provocirate i ponižavate, vi ste vrh, svi Vam se dive.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JE LI SE TO "NE ZNA" , PITANJE ZA TZV "DIVOVE"; DA ĆE MUSEMIĆ ; PITAR DO NEBA PUSTITI SARAJEVO DA POBIJEDI? MA DAJJJTEEE !!!
MUSEMIĆ JE PITAR I SAMO ZBOG TOGA; SLOBODA NEMA ŠANSI NA KOŠEVU ; POBJEDA SARAJEVA 100 % !!!
Treba zaista biti budala i zavući glavu u pijesak, te vjerovati da pored PITARA, Musemića , Sloboda može i bod uzeti na Koševu? Čemu gledanje utakmice, Musemić da ne pusti pobjedu svome Sarajevu? ILI STE NAIVNI ILI SE PRAVITE NAIVNI ???
Ok, da Musemić je pitar, jasno nam je.
Pa jeli Koševo ili Asim Ferhatović Hase? Klixovci mozete li se odlucit?
Danas Sarajevo dva razlike uzima. Sloboda je propali abortzs, prava izdrkotina.
Kme kme
Volim slobodu, postujem Sarajevo. Čemu vrijedjanja. .... a Zelju ko jb (morao sam :) )
uvijek ista prica prije utakmice dug jezik posle tekme ko misevi sarajevo dobija kuci sve mada bi husrefa radije vidjeo na klupi sarajeva