Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski svet koji mrzi Sarajevo isto kao i radioaktivna bagra iz Zenice. Dabogda se nikada ne vratili ni jedni ni drugi
A zasto da vas ne mrzimo? Pisali ste po kapiji, lupali po gradu I tukli djecu. Vi ste otrov ove drzave
Druga liga, druga liga, smiju nam se svi...
A kada se, a kada se opet vratimo...
Samo Sloboda.... !!! Svaka čast. Idemo dalje.
Tamo im je i mjesto. Fale tu još željo i ona sramota iz lavora.
@korisnik1703852953 Fuck you.
Da im bude sretno u PL,Sloboda zasluzuje PL BiH.Nadam se skorom ulasku i Čelika u naš najbolji rang nogometa.Zenica i Tuzla gradovi u kojima se mora igrati PL i to zaslužuju(Tuzla City jeste u PL,ali...)Drugačiji je šmek kad se kaže Sloboda igra PL.Jedan velikan našeg nogometa.Stupčanica će čekati još dugo,a i potreban im je jedan jak stručnjak za ulazak,nemaju oni trenera za jači rang.Samo dobar sponzor.
Hvala na lijepim rijecima, ali nas cilj ne treba da bude ulazak u PL vec stvaranje neke nove, bolje Slobode. Siti smo mi borbe za opstanak.
Zima u Olovu, -6 🥶🔴⚫️