Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je doista prevrsilo svaku mjeru.Nesto ovako jadno asocirati covjeku je toliko i nisko i bijedno da nemam posebnu rijec kako okarakterisati ove MENTALNE FUKARE !!!???
Ja sam Tuzlak i ovo sto je uradjemo mogu samo debili napraviti. Kazniti ih sa 5 utakmica igranja pred praznim tribinama. Ne moramo se mi makar ponasati kao cetnici i ustase.
napuši se kurca ba i i ti i prazne tribine.haj razligu.
nevolim onog papka ali ivicu nisu smjeli dirat
Šta je radio sudija KRETEN.
Ove samozvane fukare su najvece zlo FK Sloboda. Koje zlo cine medju navijacima Slobode, nije ni cudo ovo sto rade Zeljinim legendama. Ali uspjeli su jer su privukli paznju, sto im i jeste jedini cilj.
ne samo fukare nego sve navijacke skupine su grupa ne izivljenih degena
BigBoss, STO SE TICE OBRANE DRZAVE, BUDIMO REALNI. DRUGI KORPUS JE ODBRANIO NAJ VECU TERITORIJU BiH, PA CAK DOLAZIO SA OSTALIM KORPUSIMA DA OSLOBADJA DRAGO SARAJEVO. PAMET U GLAVU.
oligojhorhoj, POKLONISE PA RECI , T U Z L A I TUZLACI. HAJ, NEMAM VREMENA VISE SARAJLIJCE.
nabili i sarajevo i zeljo komplekse gradovima u okolini :)
nisam pristalica ovakvih gluposti al zbog Sarajevskih huligana ne idem gledat Repku u Sarajevu i bogu hvala sto se igra u Zenici. Sarajlije da se ne uvrjedi BORDO DNK ako nema nikog drugog tuku se izmedu sebe...najmanje je tu Sarajlija zna se al tolko od mene
U paroli nista nije sporno.Amaw je isti otac svoj(uzgred oba dokazano stimali tekme) i plus Amaw je sad u godinama kad je mozdani sasvim realan.Uostalom i izgleda kao da ga je imao a nakon sto je Leotaru pustio bodove spasa
I ovako nas je malo i stalno smo pod prijetnjama dragi tuzlaci, a treba da se svađamo između sebe...
Fukara ostaje fukata. Zasto niste otisli na skup cetnika da se ne odrzavaju svi navijaci.BiH se tako ne brani ako vam je imalo stalo do drzave
Podrška paroli Fukara!!
e cuj podrska PAROLI, zar si toliko glup pa dajes podesku komadu najlona?
stoka
Cuj ogradila se jbt dan pa nikad nista nisu osvojili, i dalje ta skupina ide na tribinu, zivot svoj daju za Slobodu, vole taj klub, zasto se bit jedan klub ne ogradi od svoji navijaca, manijaci prije 5 godina na kapiju su pljunuli pa nogometni savez nije niald nista sankcionisao, ocigledno ova liga ima samo r kluba.