Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Povela je danas Sloboda na prepunoj Harf Areni, na kojoj je bilo 1.800 gledalaca" Kako ovo golemo zvuči 😂😂😂😂
Wembley na aparatima
@Herodot2 Čuj na semaforu 2:2, a semafora nema nikako.Jedva nađosmo Gornji Rahić.Joj šta smo mi sebi dozvolili,umjesto u ovakvim mjestima da idemo na koride, mi se yebemo po ovim selima.
Vi ste ovo Slobodu ima jedno 7 kola vec najavili u Premijer ligi samo zato sto su prvi , a nemaju neku zalihu sto se tiče bodova i sad evo ima jos 5 kola ko zna sta ce biti!
niste vi još za premijer ligu
Mora se nesto pod hitno mijenjati u Slobodi, imamo i vise nego kvalitetne igrace za ovaj rang, mislim da su i uprava i sef duzni objasniti neke stvari. Da nije bilo fantasticne jesenske polusezone mi bi vec otpisani bili, ovako smo i dalje favoriti. Hvala i publici iz Rahića na onom skandiranju "Cigani, cigani", valjda je to hvala za topli docek i prijateljsku atmosferu na Tusnju prosle polusezone.
Jedino se to ekipi Slobode skandiralo. Nijednoj drugoj ekipi nije. Zamisli se zasto. Provocirali ste citavo vrijeme i trazili povod da se desi neki incident. Penal vam poklanja ,al vi gol ni iz oenala ne mozete dati. Sve 4 gola je Rahic dao. Pojma nemam kako ste vi prvi. Stupcanica igra bolje od vas.
Druge ekipe vas i ne interesuju, svi se vi nalozite kad dodje Sloboda, dogadjaj godine. Sloboda bi matematicki davno bila u PL da zavrsava sudije i salje premije kompletnoj ligi kao neki. Kanalisite mrznju prema Slobodi u neki oblik pozitivne energije i radite na razvoju svog kluba, mozda cete se onda i vi boriti za PL a ne navijati za Slobodine konkurente.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sloboda ako i zadrži prvo mjesto i uđe u premijer ligu,mora ostaviti 4 ekipe iza sebe da ostane,jer se liga smanjuje na 10.Sa ovim igračkim kadrom-daj bože.
udjemo i izadjemo hah
Ne fali Slobodi više tekma, egal su, šta bi brko sada mogao reći o Stupčanici? 😎
Volim svoje Žute Đavoleee,Žuteee Đavoleeee 💛💛💛