Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ku.r.c.imo se zato sto mozemo.. RAPSODIJA ZELJE.. pitarcici namazite dobro straznjice slije KA.R.A.NJE... ps. Molim gospodina Osima da vec kada nam stima utakmice da ne stima sa ovako velikim rezultatom, moze ko sta posumnjati, dovoljno je i 1-0, eventualno 2-1 u gostima. Unaprijed hvala.
daj DUPLU svaka cast momci
a
Vratiti Gusu u reprezentaciju
@ ampak NEMA MILOSTI MOMAK, OVO JE KAPITALIZAM, AHAHAHHAHAHHAHA.... P.S. AKO SI MOZDA RANIJE PRATIO UTAKMICE, A JA JESAM , I TO SVAKU ZELJINU, ONDA TREBAS ZNATI DA TAMO GADJAJU CIGLAMA U GLAVU, KAMENUJU AUTOBUSE, PSUJU STOSTA, TAKO DA PUSTANJA NEMA. TREBA IH ISTJERATI IZ LIGE, IONAKO ZIVE NA KASICICU. NISMO MI HUMANITARNA ORGANIZACIJA...
Koji ste vi pederi! Zar niste mogli pustiti ljudima bodove da ne ispadnu! Neka prodju ove ekipe iz RS-a. Papci jedni, nisu vam bodovi nista znacili! Gdje vam je patriotizam?! Nije ni vasa slava do vijeka, kad tad ce i vama ovisiti bodovi za opstanak, mozda cak budete ovisili od tuzlaka. J.e.b.o vas mali Osim.
TI SI IPAK MALO PRETJERAO . SAV SI SE U K U R C I N U PRETVORIO .
bolo . . . Sta, sad imate koeficijent jbt. Koeficijent ! Zar nisu dvije titule iz Juge, aaa? Vi k\'o neki, zivite u proslosti. Presmjesni ste, covjece. To cete i vidjeti abd na Hadisonu. SADA I OVDJE , NAJJACI, NAJBOLJI, NAJVECI !
slusati velida torpedovca kako samo sto neplace neprocjenjivo hahahahahahahahahahahahahaha .... http://youtu.be/69SAZWpF jOQ FORZA ZELJO !!!
veceras opet redaljka kod moje mame, dok se budu smjenjivali ja cu sjediti gledati i D.RKATI... Inace dok moj tim nanje igraju na lavoru ja sjedim i pisem komentare o Želji...
Ipak ova naša liga je Šabanija i to svi znaju al da mali željo ovako gurne Slobodu u drugu ligu sramota. Uvijek mi je željo bio ono simpa mali klub a od sada ga mrzim jer ide putem KK Bosne koja igra ligu 6 sa klubovima iz prčije i uzima zadnje mjesto.
željo dominira!!!
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
Svima koji govore i koriste nebuloze tipa WTF OMG LOL BTW i sl....koristim ovu jedinstvenu priliku da se N.A.J.E.B.E.M MILE M.A.J.Č.I.C.E HVALA STO SE PROCITALI I PRONASLI SE ! ! ! P.S. i za one sto ce ubuduce mozda koristite navedene nebuloze vrijedi isto....heheheheheh trpaj te levate
Smrt fašizmu, Sloboda Željo 0:4 BOLO KAKO SE KAŽE VELIKA ZMIJA???
Moje skromno mišljenje je da će Željezničar biti i PRVAK i KUPAK!
Samo Zvijezda i Željo -to volim