Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Menadzeri ih ubacivali u Slobodu da ispijaju kafe po danu a navecer partijaju, ali za to su krivi ljudi iz Slobode koji su s njima ugovore potpisivali. Sto odmah nisu reagovali, nego se tek nakon par godina sjete?
Platite klošari
Sad kad navijači i huligani krenu pljuvati po bivšem igraču jer traži pazi sad svoje zarađene neisplaćene iznose. Ovaj klub treba da se zaledi na par godina pa tek kad se otarase kriminala i dugova da profunkcionišu
Sad ce poceti da kukaju i traze svoj redovni MILION godisnje, da imaju gdje ovi sto NEDAJU SVETINJU pit 4-tu specijalu i mezit grah iz plasticne flase.
Ma ovaj "sindikat" je upitan pravo... previše oni kontraverzi imaju oko svog djelovanja. A što se tiče pravde,... neka brate se svi drže suda i ono što on odluči. Ovdje kod nas se zna, ako si politički (mafijaški) podoban onda može sve.
ma samo ih kupaj Aldine Dzidicu 🤣
pravda za irkoza
Odjednom se ovaj javio,gdje si bio Fejza druze,dok si pio na racun slobode po svin kaficima u tz tad se nisi bunio,nego si sa ostalima sve na racun Slobode. Dobio si upute od nekog da nam Slobodu izbacis preko suda jer ocigledno necemo ispasti preko Gigovica,onog ludog cele,nece Sloboda ispasti nikad iz lige i svima ce uvijek biti trn u oku Tusanj i Tuzla 075❤🖤
Prije nego što počneš pisati uključi mozak. Fejza je momak jedan po jedan. Pravi vjernik. Nikad alkohola nije probao i ne piši gluposti botu botovski. Skidam kapu Sindikatu i neka dere klubove koji misle da se mogu igrači lagati i varati. Ima da platite svaku marku pošteno zarađenu.
I sindikatu normalno varanje države? Još saopštenje za javnost šalju sa tim podacima. Ma bravo.