Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neda klux komentare. Ukratko jebali vas Šečerbegovići što vode i klub i stadion. Milion i više grad vam daje a vi niste u stanju još pola namaknut. 100% federalna al na duže vrijeme. Potpis Tuzlak i Slobodaš.
Masallah Sloboda ispala iz Tuzle,ovo se mora proslaviti
Sitna sirotinjska dusa. Ne treba ti puno.
Meninovi klubovi iz Tuzle izgledaju potpuno nespremni. Ne znam dali uopšte treniraju.
ovo je Slobodi bila zadnja šansa..na bodove u gostima protiv Leotara, Zrinjskog i Borca teško..protiv Cityja uvijek gube..eventualno se mogu nadati nečemu protiv Širokog i Želje ali neće bitti dovoljno
Sloga je za Slobodu Barselona, bez pretjerivanja, a to su i pokazali danas. Ovi nisu sposobni od pet centaršuteva dva realizirati u neku šansu, odbrana kao panjevi svi preveslao, pasovi im kao u početnika u školi bubamara
Zasluzeno smo ispali iz lige i nemamo mi pojma,mi smo ekipa koja treba reset i abd vidimo narednih godina,poz za sve navijace drugih timova,a nama ostaji panonska jezera..hvala i prijatno !!
A onda derbi Celik - Sloboda Prvi ulaze a drugi ispadaju u isti rang. To ce jedino i biti derbi u pomenutoj ligi.
Biće to najbolji teren Federalke
Sloboda zrela za drugu ligu, zadnje 3 sezone vazda birba za opstanak i sve se izvuku na ho ruk, evo sada je bila prilika da se pokaze da li imaju kvalitet da ostanu u ligi i sve se vidilo jasno.
Sloboda i Čelik jaku blizu Federalne..hahaha