Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj hvala Bogu,prvi bod Velezu
Volim Velež! Naprijed, Rođeni!
Mostar u srcu Velež do groba !!!
fk uskoro gašenje
Prosli put sam rekao da ce Velez proigrati oko 5-6 kola, i da bi sa Slobodom mogao odigrati nerijeseno.Medjutim neki su ovde bulaznili o nekakvim urotama Fudbalskog saveza,nekakvom spasu Igmana i druge nebuloze.Sa Sirokim predvidjam pobjedu, makar 2-0.
Hajde Rođeni boba, po boba. Nemoj da ispadnete. Pozz iz Šehera...
Prvi bod rođenim.. aj nek je sa srecom pa da ih nakupite dovoljno za ostanka u ligi.. pozz sa grbavice
Ok razumio bih da Velez nema srecu prvi put, razumio bih i da nema drugi put ali brate evo danas je bilo cetvrto kolo, a oni i dalje nisu pobjedili. Steta, sto nismo pobjedili Jugobal!je i kad ce Velez skinuti petokraku. Zasto lazemo ljudima da smo anti-fasiste i titoiste, kad nismo. NEK BUDE LJILJANKA NA SIMBOLU VELEZA! MOSA LEŽVE!!!
@StarmoRamboLezVe Srboslavija je napravila veliku stetu bosnjackom narodu. Unistili su nam identitet, bili smo primorani se izjasnjavati kao Srbi i bili smo primorani uciti Serbo-Croatian ali hvala bogu 1993, obnovili smo BOSNJACKU NACIJU!!!!
Svaku tekmu Velež je bio bolji na terenu i izgubio je......Pogledajte sami statistiku protiv Zrinjskog, protiv Celika, protiv Slobode i protiv Mladosti. Svaku tekmu Velez je imao posjed lopte iznad 60% i preko 20 udarca u okvir ali ni jedna lopta nije usla u gol.....
Danas vas je Drzava Zeljooo osvetila
Džaba statistika pa imala je i Barca protiv celtica svu statistiku na svojoj stani skoro 80% posjeda pa izgubila 2-1
Kladionica je prognozirala ispadanje Slobode i Zvijezde. Sloboda u prva cetiri kola igrala cak 3 kuci i 5 bodova dok je Sloga Simin Han igrala tri u goatima i 9 bodovs
"I u drugih 45 minuta Velež je bio bolja ekipa, a Sloboda je najbolju priliku imala u 90+33. minuti kada je Bekrić izveo slobodan udarac, ali je uzdrmao prečku gostiju." Velež je svaku tekmu do sada bio bolji ali PONOVNO NIJE POBJEDIO. TO JE NEMOGUCE KOLIKO NAS BOG MRZI I KOLIKO NEMAMO SRECE!! ALI NEMA VEZE, JER VELEZ SE VOLI, KAD SE GUBI I KAD SE VODI!!!
@MoRambo Cestitam na prvom bodu🤗💪 uf precka u sudackoj vas spasi. Prvu pobjedu upisujete protiv Drzave Zeljo ili Pitara. Kad s njima igrate😁
@as123987 a zasto ne protiv Sirokog?
Ne znam ja vaa raspored
A kad su ulazili u prvu ligu digli se isto da su Real
FK Vrapcic
E hebo ti nas fudbal. Tri sanse za 90 minuta, stalno sjeckanje igre, strah od greske kod obje ekipe ...