Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni pocela sezona a vec komedija
komedija je nas cijeli fudbal i savez
@KSAhunterr tragedija :D
Mjenjaj pravilnik ili ga postuj. Sta ce nam ako se ne radi po njemu.
Rekoh ja vama da cemo vas hebati.....
Znaci vec u naprijed imamo neregularno prvenstvo...sta ce biti do kraja Cirkus kolorado
Sloboda je poznata po tome da ne radi nista po pravilima. Znaci nisi mogao biti u juniorskom pogonu ukoliko nemas stele. Samo su mogli vanserijski talenti koje onda prodaju kroz godinu dvije za vece pare (Mirza Mesic, Said Husejnovic i drugi), i onda podijele pare izmedju sebe i to je to. I kazu navijaj za taj klub. C c c.
@kendjo.vandjo U svakom klubu toga ima, cak i u najvecim klubovima. Ali to su uposlenici kluba a ne klub. Sloboda je veca od lopova tipa Brace, Secera, Sice, Denisa Karica i ostale bagre.
sto da igraju ako nisu platili dug????
Zato što je taj dug koji traže na osnovu nekih sporazuma koje su uvažili, dok taj isti sporazum nisu uvažili u slučaju Zeca kada je trebao preći u Željezničar. Znači ili nek nam ne daju licencu dok ne platimo, ili nek nam vrate Zeca, kazne Željezničar, dobiju tužbu za propust i onda nam čisto ne daju licencu.
Pa nista samo od sad ostali klubovi nek ne placaju ugovore o vao , mislim jebote grob vise i taj Celik isto , morajul nit u PL ako imaju 4 igraca svake sezone kad pripreme pocnu , sve na silu na osnovu imena. Sloboda je imala duzna pate igracima na osnovu UEFA pravila su morali platit i nisu i odma se popisaj na savez. Smanjite ligu na 10 il na 8 vidite da je i ovo patnja
Jedino što je baš propalo u Tuzli je FK Sloboda... usudiću se reći i gotov cijeli sport.
Pravilnici su samo mrtva slova na papiru samo et nak da ima pravilnik
Pa bilo bi steta za cijelu ligu i za konkurentnost lige da Sloboda ne igra u PL realno,
Jucer savez napolje danas savez ostani vruce je vani.
Premijer liga zvana cirkus monti pajton
kome smeta evropska Sloboda?
@mjera zemlja se trese kad kazes evropska, treba je ukinut samo radi lopinasa u upravi
Danas, prema izvorima... Da počnete čitati tekstove a ne donositi zaključke unaprijed...
Eto koliko su plakali, pričali o nekakvim aršinima, krivili druge klubove i šta sve ne na kraju će dobiti licencu gdje će im savez progledati kroz prste. Samo jedan dokaz više da mi uopšte nemamo savez niti pravila, svako radi šta hoće, sudije se potkupljuju, pehare osvajaju podobni a licence se dijele kao na pijaci.
Što bi rekao Branković, "sve po zakonu", kakva država takav i savez.
Što bi rekao Branković, "sve po zakonu", kakva država takav i savez.
SRAMOTA!!! Pa u pm kao da živimo u Somaliji... Bosno nikad TI država nećeš bit...
i Amar je dosta toga obecao Stanicu,Svraki al ne na papiru....
Obećala je i meni Pamela Anderson da će mi dati ali nije jbg.