Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj AMATER ispade stručnjak kakva nam je jadna liga. Lik skontao da ove prve tri ekipe imaju kvalitet veći nego ostali i počeo koristiti. Taktika sve u napad, ofanzivno, ne mogu primiti onoliko koliko mogu dati i tako sve mlati u ligi a ovi naši klocevi još uvijek igraju defanzivno onu mrtvu 4-2-3-1 gdje i krila bekove igraju čekajući grešku protivnika. ahahah Bravo Baka, deri levate kada ne znaju.
Dobro je što je "liga" izgubila takmičarsku napetost, pa sada Železničar može da se na miru vrati svojoj staroj ljubavi - izgradnji tribina.
ljudi igraju i pobjeđuju i sta sad treba da ovdje smisljam neke fazone kako da ja ko fol njih osporim, unizim, hejtam itd., pa samo bih budalu od sebe pravio. uglavnom to je lekcija nasim sarajevskim ligasima da se uozbilje, da se napusti vise sda lopovska uhljebaska politika dovođenja igraca koje menadzeri nemaju gdje drugo da uhljebe
slisko cak ti se i voditeljica smije nisi nju u tu izjavu ubjedio a kamoli nas xD poyyy
Cemu taj egoizam, kad dodje ljeto i evropske lige brze se vratite nego sto odete i ne samo vi nego sve i jedan klub iz ove nase tuzne lige
Nezaustavljivo? Nisi Barsa jebote prvo prekolo u Evropi padas kao i ostale naše ekipe! Sramota za grad Sarajevo da ga ovi pobjede dno dna!
nije čovjek ni pričao o evropi , u našoj ligi i jesu nezaustavljivi pa se ti jedi od muke ako ti je lakše
Libo te racku sad mozes komotno i da se kockas i prodas tekmu kad ti se prohtije svakako si poznatiji kockar nego trener ;)
On trener najboljeg kluba u BiH a ti komentator na klix-u
Moram uzeti neki manji tim za navijati, npr. siroki. Ovako vise nije zanimljivo
Jos ce se i ovaj umisliti da je strucnjak.
Baka je najbolji izbornik koji je BiH imala
@tomestos posle cire, naravno