Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije vise javna tajna da se moze spekulisati o stadionu.Svatko sa strane moze da se informise.S obzirom na to da će od sezone 2019/20. u Premijer ligi BiH biti pooštreni kriteriji kada je u pitanju infrastruktura, Velež je počeo rekonstrukciju stadiona u Vrapčićima, kako bi eventualni plasman dočekali sa spremnim stadionom.
realnost123, bilo bi najbolje da nam pokažeš slike pa da se svi zajedno smijemo. Ali nemo slikati iz zraka, nego sa strane i temelje posebno. Bola sve sam vidio, bruka.
izrazio žaljenje što se utakmica ne može igrati u Mostaru zbog neuslovnosti Stadiona pod Bijelim Brijegom ---------------------------------------------------------Taj stadion je ko stara baba, a mnogi se rugaju stadionu u Vrapcicima.Stadion "RODJENIS" ima kapaciteta da postane bolji od starog Velezovog stadiona.Mnogi ce se naljutiti za ovu izjavu, cinjenice se ne mogu izbjeci.
realnost123, je si vidio zadnju tribinu što su radili, kooo Vincente Calderon. Tribina skucana ekserima iznad ceste, sa planom "e ovdje kopaj temelj". Razumijem vas, male stvari vas vesele. I to ne daju komšije komad zemlje za izgradnju, nema, pravi rođeni.
@mostarac989 Rece nam livadic iz Jara a usa vrvi nonamo u Jare sprcin ti mater!!
pa ni ti Baka nemas angazmana nisi nasao pa si se vjerovano bezvoljno vratio ali nema veze treba tim umisljenim asovima u svim klubovima reci u facu sve.
Znaci i tebi je ista sudbina dok ne promijenis tim