Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidanov idol!
Sada vidimo da bez fudbalera i fudbala mozemo, ali bez doktora, sestara, proizvodjaca, prodavaca, pekara itd, nemozemo. Cuj velika majstorija... Hajde neka jufku razvuce, to je majstorija.
Koji ba skraćeni korner, slobodni udarac bio 10 m od korner zastavice. Pričate cijeli članak o golu iz kornera, a go iz slobodnog. A nije ni da je velika majstorija vala.
ovo su jos bile tekme pune emocija sansi spontaniteta ,,,,baka legenda
Sve govori o fudbaly na naswm prostoru.
Zabio je valjda 100 boljih golova. Ovakve greške golmana se svaki dan viđaju.
Gledao sam skoro 9 minuta da bi vidio grešku golmana.
Ni balun vise ne pratim jer je posta tlaka , nikad više igrača ka šta je bia Baka..
najveci klub svih vremena od kada je Boga i svita . Bili Hajduk sa petokrakom !!!! I zvjezdini navijaci su tada navijali za Hajduk samo ih bilo stid priznat . Volim Hajduk do groba Tada je sve bilo bijelo . Meskovic Dzoni Rozic, Luketin, Buljan , Boljat , Zungul , Djordjevic , Muzinic , Jerkovic , Surjak
Gledao sam ovu utakmicu, i danas se sjećam ovog gola...
lijepa stara vremena 70_80te ,sve ostalo je propast u zadnji 100god..
koliko promaseni prilika od napadaca.. drag mi je Sliskovic ali ovo je greska golmana. ipak dobra atmosfera na stadionu. osjeti se na snjimku.
Vrijeme kada je i bog hodao zemljom. Najljepse godine zivota koje nikada vise nece doci.
Hajduk je prije bio omiljen klub imao je neku posebnu dušu na žalost sad je samo jedan obični nacionalistički klub koji nikad više neće biti ono što je bio
@djeri drejk Hoće hoće, kad tad jer iza sebe ima vojsku navijača i jer je taj klub identitet grada i regije.
A korona? Treba malo preplašiti narod precijenjenom gripom, niste dugo.
@at3ist nikakav problem. Prebolio bih gripicu za 3 dana.