Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko nije unazadio iran kao onaj idiot iz 1979, eto kako jedan zatucani taliban može unazaditi čitavo društvo, da žene mogu ići na stadion u iranu danas je vijest
@aljo83 A, prije njega Iran je bio gladan i nepismen, Mada su zene mogle na stadion ...
Jesi li citao kad Khomeinija?
Mnogo lijepih zena, al bas!!!!
al na slikama ima bas lijepih iranki!
Bila tv ekipa iz njem!Ezan se cuje, podne!Sve staje za molitvu.Mladi ljudi ulecu u neku slasticarnu i zezaju se ,i cure i momci, dok ne prode!Kad je proslo, samo izadose vani i odose!Kazu da je medu mladim irancima tek oko 50 % religioznih!Dzaba islamska tiranija, dzaba vjerska policija!
Gledam neki dan jednu pokrivenu utvaru, mislim da je naša! Pokrivene i oči, na rukama rukavice. Niti jedan milimetar tijela te osobe ne možeš vidjeti. Kažu neki da su oni iz LGBT bolesni i da ih treba liječiti? A šta reći za ove apsolutno pokrivene žene u 21. vijeku? Ako to nije za liječenje, onda jeste za Zakon koji treba hitno donijeti i zabraniti to izrugivanje državi!
@heraklitxy Jesi li ti siguran da je "ona" da nije "on" ????
@heraklitxy A ti bi volio da je razgolicena da mozes svoje oci hraniti sa njezinim tijelom.Kad vidis nemoralnu razgolicenu zenu tad spusti pogled ili okreni glavu od takve zene.
Falio him je samo Božo mali drečo...
Mahmud Ahmadinezad je njih dosta izvukao i iz bijede i iz nekog tamnog svijeta gdje su bili hajmo rec dosta konzervativni, svaka njemu čast biti predsjednik države a sad obični pastir čuva ovce čovjek
Croatia -Ungaria 1-0
a glaj ovo 14:0 razultat bio
Kako mi se hebe, sad bih jednu persijanku otreso
nema ljepsih zena od iranki. crte lica simetricne osmijeh a posebno oci. nijedna ne izgleda kurvanjski vec fina iskonska ljepota
Žalosno je da je žena morala stradati da bi se ovo desilo.
Još da se Srbi pokrenu sa dna i to je to!😁
Gledas li Euroligu
gledam turčine😂😂😂😜
Lazne slike. Gledao sam puno drugih stranih novina i jeste istina da je zenama dozvoljeno ali nije ih toliko puno bilo i nisu se tako veselile ko sto Klix pokazuje. Vjerovatno slike uzete sa Svjetskog prvenstva ili negdje van Irana.
Estagfirullah