Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMŠIJE,MORALI SMO SE OSVETITI GOŠKU,NEMAMO MI NIKOG PREČEG OD VAS...ŽELJO ŠAMPION!!!!
Dupla eto nas..
Kontam ja komsije sa Hadisona jake, kad ono od 6 utakmica, 5 se igra kuci. Sta se se digli, opet ste iza nas. Jedina jaka utakmica je bila protiv Celika, i tu ste odigrali nerijeseno. Realno, ovo je opet godina Zeljeznicara, tako da se previse ne zanosite. ZELJEZNICAR, ZA ZIVOT CIJELI.
j.ebali vas gospodar familije u pakaš.Bruko bosanskog fudbala!!!!!
@gg Sta je Listica? Nakav potok? Deponija? Pa vise policajaca 3 puta nego te djece danas na stadionu-jos se djeca usr.ala od straha... Pitam se zasto!!! R.I.P. Vedran Puljic-ni Zenicani ga nikad nece zaboravit niti halalit !!!
Danas sam vracajuci se sa puta svratio da pogledam utakmicu komšija (Želje) i Goška....šta cu bilo mi usput a i nisam ekstrem po tom pitanju.Cudi me samo da komšije još uvijek igraju u rasparenim plavim dresovima.Neki imaju bivšeg sponzora na prsima \"CODE\",a vecina opet nema.... Kakv je ovo vakat došao,da ne mogu dvanest pari dresova obezbjediti indeticnih ???
MANIJACI NAJJAČI STE ! al\' na internetu! Hz
djeca hodaju po gostovanjim a kad ce vasa djeca doc ulisticu
@ede Bilo 15 -ak komada djecurlije iz Sirokog. Mate.re ih istjerale na cestu da ih ulica odgaja, a oni se zaputili u Zenicu na sladoled.
jesu bili skripari u zenici,,,,,,,,,,,,,,,,,
KADA GOD NEKO OD BORDO PRIJATELJA JE U POSJETI MAMI TI POSALJU TE VANI DA TRAZIS PECAT .
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE... SARAJEVOOO SAMPION ABD...HORDE BODRE TE SRCEM IGRAJTEEE ALE ALE AOOOOOOO...LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM GA PUSE...HZ87SA...CUVARI GLAVNOG GRADA
Željo brutalno dominira i ove sezone :))) FORZAAA !!!
Pravo dobar onaj stadion na Kamberovića polju. Mogla bi igrati reprezentacija BiH (bošnjačka repka) tamo utakmice kvalifikacija za SP.
Svi na grbavicu ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ispravite to idioti,kakvo Bilino polje ??? Kamberovice polje !!!
JA NAVIJAM DA SVI HRVATSKI KLUBOVI ISPADNU PA SE FORMIRA LIGA HERCEG BOSNE DOSTA MI JE IGRANJA SA CRVENIM I ZELENIM