Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je što se u isti koš stavljaju zastave legitimne Armije Republike Bosne i Hercegovine i zastave paravojne zločinačko-agresorske RS!
@Jorb Mades Poražavajuće je, kako smo skloni samoobmani! Stava samo da je rat završio potpisivanjem Dejtonskog sporazuma!? Moji Bošnjaci, samo da vas probudim iz utonulog sna "I poslije rata je rat!", samo ovaj rat se vodi na pravno-političkom polju. P.S. Kakav si rođak? Vidimo se poslije iftara?
@Turčin Sve za Državu, Državu nizašta!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Drzava u kojoj klubovi placaju 10 000 za baklje svojih navijaca, a 2500 za nacionalisticka vrijedanja... strasno
NA POSAO NERADNICI............
Kazna je minimalna trebali su staviti novčanu kaznu od 8.000 KM i 2 utakmice igranja bez navijača ! U sportskim manifestacijama veličanja žlocinaca i fažizma nema mjesta ! Ogorcen sam na ovo jer su upravo navijaci Sarajeva izabeceni iz dijela te tribine kada su podigli trans ARBIH , sramotan i porazan cin navijaca slavije , jos uvijek ce zaostajati za vremenom i prostorom !
Interesantni su mi ovi što pišu komentare da je postojala legitimna vojska u ratu u BiH. Postojala je JNA jedino koja se ugasila, iz nje su nastale ARBiH, VRS i HVO.. I na potpisu Dejtonskog sporazuma sve 3 vojske su jednako tretirane.. Do prije par godina su se služili vojni rokovi i u ARBiH i u VRS, pa su se dogovorom spojili u ARBiH.. Tako da u trenutku rata VRS je bio jednako legitiman kao i ARBiH. Oprezno s komentarima, mnogo ljudi ovo čita.. A istina nam je jedino bitna, valjda.. Svako dobro :)
kada budu dali kaznu od 50.000 € onda mozemo pricati
Da je u pitanju Željo, fasovali bi 15.000 €. Ovako ipak 2.500 KM.. :)
Srbi imaju zastavu i državu, hrvati imaju zastavu i HZHB, a Balije nemaju ništa. Žalosno ali to je nama naša borba dala.
xyz
@Jorb Mades Armija RBiH je NElegitimna sine :D I Srbi iz Bosne nikako nisu mogli biti agresori nego smo vodii otadzbinski rat.Jer ste Vi nelegalno na referendumu bez saglasnosti Srba izglasali nezavisnost BiH.
Nelegalno demokratskim putem uz većinu glasova ZA?! Stvarno si pametan, izgleda da ti demokratiju i Deyton koristiš samo po potrebi, tj. kada tebi odgovara.
Genocidni vlasi
Samo 2500KM???, koliko se kurcite, mislio sam da vrijedi vise, ovako bas sramota. Zato ljiljani vrijede 10000KM i vise, najskuplja reklama.
"Šest ljiljana zlatne boje,to je simbol BOSNE moje! " Uvijek bio ,i ostat' će!
BUBREG,PLUCA,ZUTA KUCA.
A dji su najsi srbski ordjinalni sportovi ka stoj je: Piruz Pala, Kamena s ramena, Borba Bikova i Klanje civila? Ha otoga nejma nist? Stoj se vrimena minjaju sveti Drazo. Sadz oviju nasa djica stoj su odz potomstva cetnickoga zaboravljaju kak su jim se ocevi zabavljali kadz su bijali mladji. Ev ja ka castan cojk odrzavam tradicju Kamena s ramena vodje u Banjoluki, odzemo ja i nas par cetnika vodje u centar Banjoluke ispred Boske pa bacamo kamena s ramena, sam nije to to bacat na asvalt i na travu! Tribamo malo unit srbske kulture u oviju gradove ka stoj je Banjoluka, sadz kadz smo je oslobodli Turcinskoga jarma. U mene zena Cvjeta bogme kadz idze na poso u opstinu namirise se Krmecom mokracom, da se cuje na ono stoj se ordjinalne srbske zene sa sela cuju! A nije ka one turcinske stoj sam znadu izbacit jorgane preko prozozora i ispijat kahve po citave dane.
Pa ja, nije ista, jer je ona pogana.. Ne mora stavljat taj poseban 'miris' i onako je krmak odradjuje.. :P
U mene cvjeta sidze ujutro i narani krmke dol u garazi i ondak jidze na poso. A ja skonto i napravjo pokretnu ostavu za drva i ugalj, sam pricnem dugme i dojde gor do mojeg ulaza, sam se penje gor dol, avtomatika. Izbijo zid i lozim drva u stanu. Sadz malo djico srbska razmislite o nasijum tradicjama i sportovma stoj su nasi krijuci igral jer su nas turcini ceral jos u 15om vjeku da jigramo kosarke, fudbala i tenisa a mi smo se drzal svojiu obicaja. Eh sadz odo malo prilec, pa oko podne idzem kod druga Milutina, triba mu pomoc da prekolje krmka, toj je ocas posla, sam nakrenem sajkacu na koso osnem ga cuskijom u glavu i kadz se ono koprca hop Handzarom i toj je to.
A kako je ovaj grb bio strah I trebet balijskim poturicama. Cjeli svjet se bori protiv baliskih I islamskih terorista I nista, ali gdje je udarila casna I slavna VRS, 50 posto cito kao suza, nigdje balije na vidiku.
Brate moj GRBALJU! Ono sto vidis, ona zastava - pa to nije nase, dok god nemanjicka dvoglava pticurna nije na njoj! Prava cetnicka zastava je crna sa kosturskom glavom njakog turcna il katolka na njoj, sve ostalo je varka srbskije izajdnika.
24% je malo manje od 27% al je zato puuuno manje od 49%.
Kakav bolan rat, svrake te necopale... izolovati i ignorisati takvu intelektualnu skupinu! De da se pokenjamo pa da vidimo cije vise smrdi!