Nogomet
0

Slaven Musa: Mnogima je rezultat Olimpica iznenađenje, ali meni nije

Piše: A. D.
Slaven Musa (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Slaven Musa (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Široki Brijeg se dobro snašao na snijegom prekrivenom terenu stadiona Grbavica. Kombinovani tim Slavena Muse remizirao je sa podmlađenim Željezničarom i tako napravio dobru uvertiru za još jedno gostovanje u Sarajevu. Širokobriježani će ovog puta na Otoku.

“Volio bih da budu bolji uslovi za igru u odnosu na meč na Grbavici igran u srijedu. Kako god da bude mi se moramo prilagoditi i nastojati što bolje odigrati”, najavio je trener Širokog Brijega.

O Olimpicu je Musa govorio biranim riječima.

“Mnogima je rezultat Olimpica iznenađenje, ali meni nije. Imaju odlične pojedince, a sada imaju i pravi tim. Rezultati koje postižu govore sve, ja tu nemam šta da dodam”, riječi su Slavena Muse.

Bez obzira na kvalitet Olimpica Musa čvrsto vjeruje u pobjedu svojih izabranika.

“Cilj je jasan, mi želimo sutra pobijediti Olimpic i ostati na čelu tabele. Odmorili smo dosta igrača u srijedu, ali to je uradio i kolega Varešanović, tako da sa iste startne pozicije dočekujemo meč. Mnogo stvari zasvisit će od nas samih, iako će se naravno nešto pitati i Olimpic. Moramo biti rastrčani, koncentrisani i borbeni kako bi naše mogućnosti došle do izražaja”, zaključio je Musa.