Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako uzmete trenerskog maga Slavena nećete ispasti u drugu ligu,već direkt u treću Dobronamjeran savjet ;)
Podrška za Musu
Nogometna reprezentacija Herceg-Bosne odigrala je prijateljsku utakmicu s najboljom vrstom Paragvaja 21 travnja 1996. godie. Utakmica je održana u paragvajskom glavnom gradu Asuncion.Za Herceg-Bosnu su nastupili: Dukić, Skoko, Kordić, Babić, Bubalo, Matan, Ravlić, MUSA, Bogdan, Marinović, Marušić (još su igrali Sušac, Bartolović). Izbornik: Branko Međugorac.
@so what, istoričaru mogao si i rezultat napisati. Usput, priča ti je bez veze ali skroz.
@666999 copy paste sam radio, cisto da se vidi koga bi doveli za trenera. I ako koga zanima kako je prosla jedina avantura hercegovackih sanjara, rezultat je bio 3:0, naravno za Paragvaj.
MAMIĆ-TERZIĆ-MISIMOVIĆ kakva ekipa,ma gdje će ko sa misketom opet je matirao klošare
krecem se među normalnim hrvatima i mislim da Slaven nikad ni jednu ružnu rijec nije rekao protiv bilo koga,čovjek zna raditi posao i nek mu je sretno u dolini
Musa je dobar trener, ali i Kostic je bio dobar trener. Problem nije u treneru nego u igracima, dzaba im je i Murinja da dovedu, jer od govneta se nemoze pita napravit.. I Musi je otkaz za par sedmica....
Drugi porazm znaci otkaz!
na osnovu cega je Kostic dobar trener? Pa covjek nema nikakvih referenci osim sto je trenirao djecu po Sloveniji ... Musa je za njega Guardiola
Odlican trener,ako bude u Zelji vidjecete kako musa dere jarca.
nije do trenera moj Punac@ do igraca je
Punac@ sad si opet Dvica
Spremi se da potpises ugovor o radu na odredjeno, otprilike 6 mjeseci. :)
Najbolja opcija.... Uz Musemića najbolji stručnjak u BiH.....
Nije samo do trenera. Mora se imati dobar sajbok i sloboda u odabiru igraca. Eno Sarajevo je suspendiralo igrace pa opet slabiji rezultati, a tek dolaze bolje ekipe u iducim kolima.
Petrović iz Radnika je najbolji trener u BiH, sa onim panjevima je ospio da osvoji kup, jedini koji imalo valja je Memišević ostali klocevi sve bili, to se pokazuje sad u klubovima u koje su prešli.