Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slaven Nalupo
Pretukli je mnozina a u stvarnosti je ovaj nogometas i njegov frend udarali lika od 53 god koji je uzeo sipku i opalio ovog igraca a nakon toga je ovaj igrac uzeo mu sipku i sa njom mu nanijeo teske tjelesne ozlijede..
Da si se kupo muzafere umjesto je..vo okolo , sad bi bi bio ko cvijet i citave glave .
ovako nešto ako stvarno Žalosno videti nemam pojma kako može neko nešto loše pisat mislim te zauzeto neko iz tvoje familije ili tvoj prijatelj ili šta ja znam tvoj sin Razumiješ ne bi trebalo tako da se ponašaš online Mnogo nam se malo f***
DOING #!☆#
Muzo vise nije muza, sad ga boli i glava i guza
Njega odveli zavezanog u policiju ko kera a mene ko vladiku ns nosilima
a hrvatski mediji su danima pisali da je on sa svojim prijateljem pretukao starca,ne kontam,stari kao tesko povrijedjen a ovo kvalifikuju kao lakse povrede?
On je sigurno koreografiju radio sa Muftazom.
Stabilni Fekalistan-zemlja Rvata!!!
Ovo su uradili kamenjarski srbi, garant.
@gooUser1567421743 Da isto to su kamenjarski srbi uradili manijacima u sred Sarajeva. Želimo slike pretučenih manijaka.b