Teške fizičke povrede
19

Slaven Belupo objavio fotografije nogometaša kojeg su brutalno pretukli željeznom šipkom

K. H.
NK Slaven Belupo objavio je fotografije nogometaša Muzafera Ejupija koji je nedavno brutalno pretučen u Koprivnici gdje su ga napadači udarali željeznom šipkom.

Oni su uz zaista uznemirujuće fotografije objavili tekst koji prenosimo od početka do kraja.

"Naš igrač Muzafer Muzo Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih 'lakših fizičkih povreda' koje je doživio prije dva dana.

O kakvim 'lakšim' povredama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na zelene terene kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate.

Također, željeli bismo ovim putem apelovati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama.

Nakon jučerašnjeg neopravdanog medijskog linča mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našeg igrača koje su čitali, kako njegova porodica, prijatelji i poznanici, tako i on sam nakon doživljenog teškog napada.

Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o 'poznatom nogometašu', nego o 'običnoj osobi s ulice', ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga završena.

Konstantno stvaranje negativne klime i generaliziranje o 'umišljenim nogometašima', 'nepotrebnim stranim državljanima u Hrvatskoj' i mnogih drugih te vrste, nije korektno prema nikome, naprotiv!

Muzo, vrati nam se što prije!", stoji u saopćenju kluba.