Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta politika uradi od Čelika opcenito fudbala u BiH.........
Pa ovo je realno najlakse, zaduzim se svima, ukradem, ubijem i sve najgore, promijenim ime i prezime i ko nov?
sta vi pricate gluposti jeli zepce promjenilo ime oprali novac i promjenili ime i sve regularno celik ima pravo ima opciju da da 1000 imena zar politicari ne peru novac i niko nista zar zenica i omladina nemoze dati omladinski klub celik neka upava za indirektno oporezivanje uzme iz buzdeta bosne i hecegovine pare umanji za toliko miliona i zaplijene zadnja 3 bmw od cvazi ministara zivio celik zivila zenica
jeste, kao što je klitorix postao novi pravni subjekt kad je promijenio domenu iz sarajevo-x.com. novinaru i redakciji se sjetim matere kad mi otekne organ
čelik je već mijenjao grb
Olimpik je ovo tri puta radio
Što se tiče franšiza, ona se proda nekom drugom gradu a ne ovako mijenja se naziv. Meni se čini da njima uopće ne može nestati naziva.
Ovaj momak sto pise ove gluposti je puko ko flocna. Kad vec ne prati Celik mogao je bar da uradi svoj posao kako bog zapovijeda i nazove klub te da se raspita o cemu se radi. Kakvo crno gasenje i klinac.
@kepec to ti je klix novinarstvo.. israfile puhni u sur
Meni ovaj potez lici na skidanje odgovornosti! Sta ce biti sa dugovanjima koje je napravio NK CELIK???
Klixu hoces li objaviti DEMANT? https://www.nkcelik.ba/demant-ne-damo-celik/ Eto nije tesko, samo copy-paste, kako ste i naucili. A i to je bolje, nego kad smisljate clanke.
Robijo ugasiše vas
Nikada RZ88
Ovo su kreteni koji se sada nalaze u klubu mogli uraditi jos pred pocetak nove sezone i ne gubiti bezveze godinu dana na peripetijama.Smatram da lica koja sada vode klub ne bi mogla biti portiri u Titovoj drzavi, a one prethodne SVE, treba procesuirati za unistenje jednog od najvecih klubova u BIH.
@Arda ne lupetaj majmune
Mislim da se ovo redovno radi u svijetu fudbala, jedna Parma je mijenjala ime, jedan Napoli... samo da se oslobode dugova
LikČe NicaZe🔥🔥🔥🔥
Ovako mediji iz Sarajeva pisu ublehe i o Dodiku pa kad oni odgovore isto onda su neprijatelji Bosnjaka. E moj novinaru.
https://www.nkcelik.ba/demant-ne-damo-celik/
dobar biznis otvoris firmu i zaduzis se kod dostavljaca i hladno je ugasis i najnormalnije otvoris pod drugim imenom
"Lijanovici" doo