Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se Negredo trudi ko zivotinja da pokaze Pelegriniju da on treba igrati, 118 minut on se vraca nazad, i Dzeko se veceras trudio ali to ne radi svaki put,zato i ne igra. Mora trcati ko budala, ganjati loptu, malo i driblari,pokusati neki atraktivan potez.
i mene isto nervira to sto je trom i nema eksplozije kod njega,ali dzeko je jedan od rijetkih napadaca koji je sidras,a posao takvih je da cekaju loptu i daju gol iz jednog kontakta
Džeko, zaslužuje više, ali ga nešto neće, iako treba više da se trudi, ali vjerujem da će biti dobar...samo naprijed, želim ti sve najbolje!
Dzeko je u 1. kolu PL odigrao fenomenalno, nisam ga nikad borbenijeg i raspolozenijeg vidio . Poslije toga -nista ... Nadam se da ce mu ono sinoc pomoci da se pravo aktivira i da radi ono sto najbojle zna - trpa golove svima redom !
Dzeko je super sinoc igrao samo treba puno trcati ko negredo i bice u prvom sastavu
http://hereisthecity.com/en-gb/2013/10/30/five-premier-league-players-unlucky-not-to-be-on-ballon-dor-shor/
Pa zar Dzeko igra jos u Mancesteru? Ja mislio on se vratio u bundes ligu
djeko sto imas dugovacki rukava majcu jel ti zima dojdi da te ugrijem
Sto ste navalili na to trcanje..pa nije atletika...sinoc 2 poteza i rijesena utakmica ili trcati bezveze bez efekta...pa nije Edin odbrambeni igrac Tako je nekada i Pape radio..samo se seta po terenu..ali zato jedan gol,jedna asisitencija,jedna pogodzena stativa.
džeko dijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naš
Veceras je pokazao na momente da moze biti timski igrac. Vracati se i uvijek biti prezentan, samo tako se moze vidjeti u a timu. To vazi za svakok igraca. Volim Dzeku vise nego cijelu Englesku, i ovaj novi trener ga definitivno nemrzi vec covjeku trebaju rezultati, vidimo zasto je golman Hart na klupi. Dijamant iako ode, gdje god dodje pogotovo u top klub mora i definitivno mora na svakoj utakmici da se bori ko lav. Pitam se sta bi radio da mu je ona budala od Mourinha trener. Bilo bi svasta. Dzeko kralju samo naprijed
Finale Leicester - Man Utd , divno.
Nije skroman, nego je covjek realan ...
DZEKO JE SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOO LOL
Dajte mu da igra više miša mu malog
Dijamantu!