Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekujete, dok je bilo lijepog vremena, bilo je i ljudi, nije nitko budala da sad u hladnije dane kad ce kisa padati skoro svakog dana dolazi pratiti ionako lose igre pa se vraca mokar kuci, jos kad ta kisa pokaze relano stanje terena, koji bi razlog za dolazak uopce bio? Izgradite infrastrukturu pa ce biti i ljudi.
Engleska osma liga na jednoj utakmici ima više gledatelja od ove gore posjete kad se sve zajedno sabere. Truba.
@MarlboroGold oni koledzi u Americi isto tako
Zeljo samo 3 ipo??? Vise Maniacka ima na Klixu
@as123987 Zrinjski -Celik milja (tisuca)😂😂malo vas , malo vas je Pič....
Pa kad nam dolazila Atalanta, kad nam dolazio siti u ZG bice i publike
Sto samo serete o posjeti, a da mozda odete ponekad na stadione u svojim mjestima i podrzite te klubove. Sa posjetom bi i finansijsko stanje tih klubova otislo na bolje a sigurno i kvalitet fudbala.
a sta ce gledati a i da im neki "tifoz" razbije glavu
Boze da mi je vidjeti debile koji idu nanutakmice ovih paraplegicara
kao i uvijek... nista novo.
Zeljo institucija!!!
Standardno,
Kakvo je stanje ekonomsko nece vise biti ni navijaca...navijace se samo u Minhenu itd...
Kakva liga takva i posjeta. Žalosno ali istinito.
kakav fudbal, takva i posjeta. i ne samo fudbal nego sveukupan ugodjaj i ponuda. treba se boriti da ti dodje čovjek na utakmicu a ne ode na nwko drugo zabavno mjesto i provede vikend