Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve bolan nijanse ima da vas komsije razvale ko cigo napolitanku !:)))
Ubice ih komsije ko mraz kupus :))
tek mi je sada krivo za one prosute bodove protiv grcke i kipra
Pokusava da spusti Hrvatsku na nivo Grcke.Nema tu nikakvih nijansi. Treba im dati tri komada u prvoj utakmici i gotova prica.
KAKVE NIJANSE GL.PANE PA HRVATSKA CE VAS PODERATI KO STARU VRECU --- NAPRIJED KOMSIJE HRVATI BOSNA I HERCEGOVINA 1000% UZ VAS I SAD I NA SP
Samo volja i Hrvati prolaze a realno rijetko ko bi zelio gledat hebenu Grcku na nekom takmicenju imaju potencijala previshe 😂😂😂 Srerno komsijama i nek ubiju onu gamad 😈
Znaci,svi 100% sigurni da Hrvatska prolazi lagano,samo nisu sigurni sa koliko razlike. Onda bi valjalo koju marku staviti na Grcku,jer oni su underdog,strogi autsajderi.Pa sta bude,bude...
djubrad. veze vi o fudbalu nemate
Porazavajuci faktor je cinjenica da ce jedna od ove dvije reprezentacije ispasti, kao sto smo i mi ispali a jeb*#ni Egipat se kvalifikovao.
@dzeko dzeko Druze pogledaj malo koliko Egipat ima stanovnika, kakva im je liga i kolika je posjećenost na utakmicama, ljudi mnoogo vole nogomet, jos jedan dodatni faktor uspjeha između ostalog. Bosni treba jedan Čiro da im suje majku i dovede u red.
Nijanse jel' ,otresce vas ko rutuu :D
Ja neki dan napiso , koji god da ispadne elhamdulila . Ista su to gof.. - cast izuzecima . Bice mi zao pravi Hrvata iz Hrvacke , jedino to ..
Hrvatska ove dobija ko plitak potok
Hrvatska ima problema u realizaciji a grci su majstori za bunkericu igrat... bice gusto... bice 1-0 za HR :D
@strateg Pobjedjujemo ako gospon Plivaric ne bude igra...dobijem alergiju kada ga vidim u sastavu ufffff
Prolazi Grcka glat
Kakve crne nijanse , Hrvatska ovo prolazi vec sutra .