Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva država takav i sport -sudije- Smece od drzave smece su nam i sudije
...ako odrastao covjek sexualno napastuje dijete to je pedofilija...ok ...a dali je onda sveouhvatna sveopsta pedofilija i to da stare ostarjele komunističko teokratske prdinguze POLITIČARI koji svojim DJELIMA AKTIMA MALVERZACIJAMA I KORUPCIJAMA guše uništavaju bh društvo...da djeca nemaju ni socijalnu niti ekonomsku niti ikakvu zastitu te zbog toga je direktno UMRLO na hiljade djece od 95- e godine NA OVAMO...a indirektno desetine hiljada...dok stotine hiljada masovno odlazi... ...pa mozemo li i to onda nazvati DRUSTVENOM MASOVNOM PEDOFILIJOM? koje u ovom mozda i gorem slucaju ima smrtne žrtve...brojem i slovom...
KO GA GOD SRETNE TREBA GA ŠAKOM NAPENALIT.............
A STA JE SA UŠANOVICEM ŠATRO STE GA ZABORAVILI...........
Što je najgore, ovo je samo mali dio onoga što se dešava i što je poznato javnosti. Koliko se samo stvari dešava iza kulisa, o kojima nemamo pojma.... To je jedan začarani krug kretanja novca, gdje su svi dobri, a sport i gledaoci ispaštaju.
Emir Alečković pitar okorjeli!
osimov covjek...tajo njega ima na platnom spisku...doduse ne placa ga lovom tu stradaju jamak i adilovic...
Da si ikad išao na utakmice (ko što nisi) znao bi da kad su igrali derbi željo i sarajvo prije 4-5 godina i kad je sudio ovaj torpeder, tadašnja uprava Želje (kao i navijači istog) se protivila da on sudi, jer se znalo da on ima sklonosti ka fks! Tko da.... ne pije ti ta zajebancija vode ;)
Ovo kradja piva je za dozivotne
To se zna ali nije to samo u Bosni u cijelom svijetu se sudije klade pa mozes se preko interneta anonimno kladiti samo trebas karticu imati i moze se svatko kladiti iz kuce stara vijest
Pa šta ima ovdje čudno kada mi još nemamo zakon o sportu ???
Da je samo o sportu
Kod nas se predsjednici klubova vode politikom: ako imas para, nema potrebe kupovati dobre igrace, samo sudije. Cim izadjemo van BiH, svi nas napucaju ko zadnje kante.