Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno pitanje mrziteljima Irana. Gdje to na svijetu muskarci i zene igraju zajedno fudbal (nogomet) ? Gdje postoje \"mjesani sportovi\" ? Nema ih niti u sahu. Cak i tamo (u cijelom svijetu) muskarci i zene igraju odvojeno. A PLJUVACIMA je bilo kakvo pisanje o Iranu dovoljno da pljuju po njima. A gospodjica EDITA bi se mogla prvo da proseta ulicama Londona, pa kad zavrsi u bajbuku, neka onda hvali engleski sistem REPRESIJE. A sto se tice dizanja na TEBE GOLU, posalji sliku redakciji pa neka objave da nam se svima SPUSTE (kite). Za puj-puj, ti mora da si DOBRO UDAREN kad ti je homoseksualnost PRIRODNA.
Zemlja u kojoj trebas da dobijes dozvolu za pravljenje bilo kakvog veceg skupa,slavlja,proslave rodjendana itd. Zemlja gde je velika diskriminacija \"bahai\" muslimana od strane \"pravih\" muslimana. Za njih I sve druge Islamske zemlje Turci su zakon.Hriscanin sam ali Turci su za arape i persijance zakon. Mozesh slobodno sa zenskom izaci,ako zeli moze da nosi maramu ako ne kakva joj je volja. A sto se tice prostitucije,ona postoji u Iranu ispod zita,takodje imaju spolne bolesti.
jah, nema polnih bolesti, nikako, ni narkomanije... samo imaju milion i kusur horsasa... dje vi zivite u pm...
@Emire de ne pričaj o čemu ne znaš! Kakva, ba, krajnost suprotna islamu?! Nemaš ti pojma o islamu! I pored toga što su većinski šitska država, u mnogim stvarima mogu biti uzor drugim islamskim zemljama. Naravno da i u Iranu ima svašta, ali ne javno.
Da se ovo desilo u BiH, ovaj skandal bi osudili i iz rukovodstva SDA
Najorganizovanija država svijeta,pametno civilizacijo,zna se za šta žene služe!
gluho bilo, daleko od mene. Yebali bi muhu u letu, a ovamo kobajagi zene odvojene od muskaraca. Nije ni cudo sto najveci prosjek homoseksualaca imaju, a znaju da zbog toga glava leti s ramena, dzaba je protiv prirode se ne moze. Sama drzava podstice homoseksualizam.
Nešto se mislim, šta bi mi se desilo kad bih se gola prošetala ulicama Irana. U seko seko mnogi bi se DIGLI..... hahahhahahahahahah ma oni su meni betoooon, hahhahhahaha nisu ba normalni.....
Ludacka drzava
Ljudi imaju svoju, zemlju, svoj zakon i na gradjanima je da postuju taj zakon to je to... sve ostale rasprave su suvisne... Niti je sve u Iranu lose a isto tako nije ni sve u Engleskoj dobro i obrnuto...
Neka se zna neki zakon. Nije to životinjsko carstvo da sve može biti dozvoljeno.
hahahma odjeci te im glaveee oda,mhhh hahahah habudaaaa
ma šta nemaju polnih bolesti, švaleranja, narkomanije, alkoholičara?!to što država ne želi objaviti da imaju ..ne znači i da nemaju..naprotiv...sve navedeno cvjetaaaaa!represija brate..nije to dobro. a možda su ovaj meč dozvolili da bi ženama pokazali koliko su muškarci superiorniji od njih te da bi trebale da se prestanu bavit fudbalom!:D
jesu li to mijenjali dresove po zavrsetku tekme?
Iran daleko bio na geografkoj karti od mene..........