Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ocekivati od vecine nogometasa koji su polupismeni glupaci!
Pravi papak,to treba vanka iz sporta
Pa dobro sada i muskim sudijama se svasta izgovori tokom i poslije utakmice pa niko ne dize halabuku, nego se iskulira sve to manje vise, hoces da sudis medju muskarcima, e pa onda ponašaj se tako i ne seri ili idi kuci i cuvaj djecu sto ti je pametnije, kakav sovinizam i preseravanje.
prostacina
european culture
Ovakvi nose pederuse i slušaju Jalu
Pa vise je kriv onaj ko stavi zensko tu nego ovaj kralj hahahah covjek se nasalio 😂 Zenama nije mjesto u sportu, pogotovo ne muškom!
Ahhh🤗🤗mozda su se decko "predozirali" africkom. sljivom.... pa I'm se je.. e🙄😁😅😜
Evo čitam i guštam. Nema ništa lipše nego kad bosanac oće da bude "učitelj" kulture. Lipo je čuti da se na ovoga splitskoga mandrila i njegov rječnik obrušila kulturna Bosna.
Ti mala da cutis....
Mladež.
svi smo mi isto.. samo da je ustekati
odstraniti trulju od igraca iz fudbala/nogometa zauvijek. sve ispod ovoga je malo!
Jesi ti ovo vijest, ja mislio nešto na račun srpstva
Debilko mali
@shooter90 90 posto fudbalera su takvi.