Užasan postupak
11

Skandal u Hrvatskoj: Nogometaš u tunelu prišao sutkinji i uputio joj sramotne riječi

N. K.
Vlatko Šimunac (Foto: Facebook)
Vlatko Šimunac (Foto: Facebook)
Ivana Martinčić bila je četvrti sudija na utakmici 2. HNL između Sesvetea i Solina te je doživjela jedan od najneugodnijih incidenata u karijeri zbog šovinističkog ispada gostujućeg igrača kojeg je prijavila delegatu, javljaju hrvatski mediji.

Naime, sutkinja iz Koprivnice prijavila je igrača Solina Vlaka Šimunca jer ju je u tunelu nakon utakmice pozvao da dođe u svlačionicu kako bi je svi mogli iz***ati.

Štimunac se, prema zvaničnom zapisniku, obratio se 34-godišnjoj sutkinji, u čijoj se karijeri ističu utakmice ženske Lige prvaka, riječima: "Dođi da te j**emo".

"To što stoji u zapisniku, to je to, nemam drugih komentara i ne mogu o tome govoriti. Sve je u redu, taman ste me prekinuli u treningu", rekla je Ivana za Index.hr.

Iz Solina su istakli da će, ukoliko se navodi sutkinje pokažu istinitim, najoštrije reagovati i shodno pravilniku žestoko sankcionisati takvo ponašanje.

Očekuje se i hitna reakcija Hrvatskog nogometnog saveza i njihove Disciplinske komisije, koja će utvrđivati okolnosti događaja te donijeti odluku o eventualnim sankcijama.