Krivi trenutak za prenos uživo
0
Sjevernokorejci neće biti kažnjeni zbog poraza
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, da je Tito živ pa da ovoj (našoj bivšoj) prijateljskoj zemlji da rame za plakanje ... Ipak su mu predivne \'sletove\' priređivali prilikom posjete.
\"Portugalci su izgubljene Sjevernokorejce deklasirali 7-0 pobjedom, od čega su šest golova zabili u nastavku utakmice.\" u kakvom bola nastavku utakmice.
...i jednu žlicu propagande.
E pa vazi, ako je Tebi to isto, ocigledno si neupucen. Oni u S.Koreji ne smiju imati 2 kisobrana ili pak vise od 1 bicikla po porodici.
vedrane sine, nije identicno ni blizu. verbalna osuda i fizicka osuda su dvije totalno razlicite stvari. malo je to tesko objasniti ljudima koji sklapaju sliku svijeta iskljucivo sa tv-a shvatit ces kad malo odrastes
Dok se svi izruguju Sjevernokorejskoj diktaturi i kultu vođe , nikako da shvate da su sve te diktature identične u \"demokratijama\"samo što ne postoji kult nego stotine kultova...zamislite da je Švajcarska izgubila sa sedam komada,bili bi prezreni i poniženi i veće kazne im ne treba...
Vako treba naše političare, sve u rudnik !!! Al vidiš ti to, kako ovi Korejci brane svoje, nisu ko mi...