Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel gledaju ovo igraci Sarajeva i Zelje. Jel imaju televizori u nargila i šiša barovima.
@gooUser1561624534 i u Mostaru postoje shisha barovi, nije shisha kriva sto za klubove iz Sarajeva igraju babini sinovi, instagram fudbaleri i manekeni :D
... ti porediš Celtik sa Akademijom Pandev .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za Zrinjski nije veliko iznenadjenje ali veliki respekt za Radnik. Spartak je igrao grupnu fazu EL prosle godine, uzeo je i Fenera kod kuce.
Nakon sto su saznali rezultat utakmice Radnika i Spartaka u prvom kolu, uprava FK Zeljeznicar je zakazala sastanak na Masinskom fakultetu (u subotu, kada je zgrada prazna) - odakle ce se uputiti zahtjev UEFA-i da Zeljeznicar odigra revans protiv Spartaka, a ne Radnik.
lijepo..gledao sam Radnik malo... ekipa ima nešto,ima neku dušu:) ,čestitke..ali ovo je tek poluvrijeme...OPREZ... I dobar vam je naredni potencijalni protivnik...i Zrinjsom isto čestitke,vama je neka holandska ekipa Utreht,ili Venlo..pa moglo bi moje Sarahevo na kraju jedino ispast;) a ovo sve doči do baraža EL :)
Evropa je ovo!Svaka pobjeda znaci za koeficijent dogodine KOJI Svima donosi benefite!
Svaka cast momci, sad pametno u revansu.
Cestitke! "Po papirima" su protivnici bili po mjeri, ali Zrinjski i Radnik su sjajno odigrali. Sretno u nastavku!
Maloprije se Baka Slišković oglasio iz Kine na engleskom : Haw du yu dudu
Uskoro će Željovci skontati ,koliko su izgubili i kako ih je i za koliko prodao diektor Šiljak najveća lopina koja je ikada ušla u Stadion Grbavicu
e moj Bosnjo glupi cestitas najvecim nacionalistima, treba nama opet rat da vidimo ko su i sta su nam komsije
@meraktije Haj neseri matereti, drago mi je jer su nasi prestavnici. Ja uvjek navijam za sve nase klubove u evropi.
Ko kaze da je kod nas tanka liga? ipak ide lagano naprijed , jedno sto nas hebe nacionalizam a bilo bi to puno bolje .Cestitke ko god da je pobjedio zasluzuje i naravno srecu u uzvratnoj utakmici jer bodovi se svima pisu.
Lijepa vijest bravoo momcii
👏👏👏
Svaka čast i sretno u uzvratu, do pobjede....
Kako odigra željo?
Nećel' ovo biti nagovještaj boljih dana za BH fudbal...