Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha ! u pravu si ! Dzeko bi mozda zavrsio u nekoj njihovoj supi ili piti a to bi bio jedan od najskupljih ruckova na svijetu jer svi znamo koliko miliona euro Dzeko vrijedi.
Organizovati Svjetsko prvenstvo u fudbalu u Juznoj Africi je kao organizovati izbor za miss u zatvoru za osudjene silovatelje - PRAVA USPOREDBA
ta JAR je nastala na krvi podjelama i nepravdi i eto godinama poslije iz sebe izbacuje samo smrt bijedu i bolest otuzna slika svijeta
ispade bolje što se nismo plasirali, pojeli bi nam po reprezentacije
A još što su se zadužili za SP, završit će ko Grčka. Grčka okajava olmpijske dugove
ako je to preduslov za organizaciju ovakvog spektakla mi smo sigurni pobjednici za iduce prvenstvo :)
ovo ja govorim ima dvije godine, al šta mi vrijedi; vazda če bit tako: PARA NA PARU, UŠ NA FUKARU
@Konstant Pa kako god okrenes, vjeruj mi da jeste. Pogledaj malo reportaze o doticnoj zemlji i gradovima. Mi mozemo ali necemo, i samo kukamo. Tipicno balkanski.
manje crnaca,manje rasizma...ha ya
Kao, nama je u Bosnia bolje, ha?? ;)))
show must go on..... ...nazalost...