Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E haj sad i Grcima jedan takav...možeš ti to
Nije miske dobro zabio koliko mi dobro mozemo glasati heheh :)
ja bih Poturka pozvao u reprezentaciju
I Muslimovića u reprezentaciju zajedno sa MIsketom.Sjajna asistencija i poznata Zlatanova robusnost koju nemaju ni Džeko,a ni Ibišević. P.S. Sušiću,koliko sutra kineska liga će biti jača od turske jer se mnogo ulaže u fudbal.Presaberi se malo Pape jer treći napadač nam TREBA!!!
BRAVO
Nije njemu problem ovakav gol dat, masa njegove noge je 4 puta veca od prosjecne mase fudbalera. Miske je tenk. Kralj u svakom slucaju, nevjerovatan talenat i ljenguza, nas covjek...
ima ih preko milijardu a poluprazne tribine. mislio sam da je tamo ludnica a zabio je 米西莫维奇 :D:D:D:D
To miske Srbine, Bosna je uz tebe! ;)
sto ga bosnjo moze naklikati niko ne moze
bravo debeli :)
znate li zasto se ovi kinezi smiju dok igraju lopte? Golica ih trava po mudima
Daj miske pitaj da i mene kupe ti japanci neznam ja igrati bez tebe nasri silva ignorisu me mamu im malu
kako sa 20metara kad stoji na linij 16erca??? :o
jel ono Miske razbio glavu Muslimovicu?
bravo majstore i ponesu mitraljez kad krenes u zenucu !!!
Pa njegov krajnji domet je 16m,đuturum!
Najbolji igrac u povijesti BH reprezentacije nakon Sergeja Barbareza! A ako cemo gledati realno, najbolji je jer je najvise dao za BH Reprezentaciju od svih ostalih koji su ikad igrali.