Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo blistaj, Rade. Zelim ti srecu, veci klub, slavu. I ne padaj nisko, poput Ognjena Vranjesa. Jedno je drzati do korijena, a sasvim drugo soliti istorijske rane ljudima iz vlastitog okruzenja. Da tu nema ni 'T' od tolerancije potvrdice ti objektivni preci i istorijske cinjenice o desavanjima iz proslosti grada i regiona u kojem si stasao - Foce i Podrinja.
@blueparty Imas mahanje od Dobrice Cosica
Robi zovi Kurtica!
Vakat mijenjat klub.
Bravo, Kruniću... ali nije ovo dovoljno da bi osvojio simpatije nepismene SDA talibanske sirotinje - skidaj se go da vidimo da li imaš neku zabranjenu tetovažu.
Ima na supku,ali moras doboko nosom da zaviris.