Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim vidim ove Engleske dresove odmah mi padne na pamet Lampard i Gerrard.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
@Saran64prijatelju de jos jednu pricu ispricaj stare ti.
Ja mislim kad bi se sad sastavila ekipa iz ex-YU, poderala bi sve ove ostale.
englezi odlicno krenuli, mislio sam da ce biti 5:0. ali su se usrali nakon primljenog gola. drugo poluvrijeme preslikano brazil - svica, samo sto su englezi na kraju ipak zasluzeno slavili. dosta je vise ovih provlacenja na guzove. meni je draze u drugom krugu gledat engleze nego tunis ili sta ja znam, svedsku..
Nikad, ni za milion godina, ne bih mogao navijati za Englesku, protiv bilo koga da igraju. Engleska i Portugal, dvije najodvratnije reprezentacije na SP.
Djikani Djikani volimo vas mi al samo da nam operete guzicu kad nemamo sa cim Bosna vam tece u krvi znate to svi od Virusa Dobrice Cosica nemoze te se izlijeciti Volite Bosnu znamo to mi jer da je nevolite otisli bi do Srbije svi Ne napusta se ona tako lako razumijem to ja al sta cete sudbina vam je da morate zivjeti sa Bosnjacima
Cekam ga od tebe djiko nekaze se dve nego dvije vidim da i dalje visis na BIH portalima de reci da se i nerazumijemo a mozda i ne genocidni jezik samo vi razumijete
Island - Tunis valjalo bi to pogledat
Bravo englezi,gazi ove murinjove fazone,hebo taj fudbal
Engleske reprezentativce kao i argentinske najlakse je 'zaustaviti' tako sto ih pustis da igraju zajedno.
Slabe ove jace repke, nista nisu pokazali.Jedino Portugal i Spanija ko nesto, ovo ostalo bara
Slaba Engleska sve im igraci iz Premier Lige 😂
Dobre ove tunizanke
Dzeko je za Kane-a Zidan!
Al u kurcu
Kane u Premier Ligi u zadnje 4 sezone dao je 21,25,29 i 30 golova, Dzeko nazalost nije mogao ni ostati u regularnoj ekipi u Premier Ligi, i stigao je 16 golova u svojoj najboljoj sezoni (sto je isto super kad pomislis da je na klupi poceo u trecinu ti igra... ali ga je Kane nadmasio.. navijam za Dzeku ali treba covjek biti realan.
iznenadjujuce mnogo komentara na neatraktivnoj utakmici. Dokaz da je ENG velika reprezentacija. Mnogi negoduju zbog njihove pobjede.
Nikad losiji pocetak svhetskog. Nadam se sutra dobroj utakmici izmedju senegala i poljaka. Izuzev utakmica njemacke, portugala i brazila sve ziva patnja za gledati.
@rolenc Pravi fudbal ces tek vidjeti sa Kolumbijom.
@lik55555555 Golovi nisu uvijek mjerilo, pola ih je palo iz nista, iz penala ili prekida, uz dosadnu, mucnu i bezidejnu igru. Moze biti i 0-0 da bude odlicna tekma.
Jedva se provukose Englezi.Bice ovde jos dosta iznenadjenja
cuj sjajni Kane. lik sjajni protiv tunisa