Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebemo mu Wandu!
Mauro 😂 samo Mauro
fale im samo jaci bekovi i jedna kvalitetna desetka. Bekovi su najslabija karika u interu.. Nagatomo, D'ambrosio i Santon su ispod interovog nivoa..
Pa uzeli su Dalberta i Cancela al ne igraju.. Mislim da kao 10ka dolazi Pastore
@adointerr jebase ih povrede odmah u startu...al nadamo se da ce spaletti dati priliku cancelu i dalbertu (vise dalbertu nego cancelu jer je dambrosio malo i proradio - iako odigra jednu dobru jednu losu) mislim da je greska sto joao mario ne igra klasicnu desetku jer u Portugalu igra na toj poziciji i izuzetno je pokretan i dobar...samo treba dati priliku...treba vecino vani na njegovo mjesto valera staviti i 10tka joao mario
I ovo smo na srecu 😎
Igra dostojna skudeta Forza Inter, forza Icardi
https://www.youtube.com/watch?v=YwwGrzFnI_o