Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord Du tysta, Du glädjerika sköna! Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord, Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna, Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
"...a iznenadjujucih rezultata ovog puta nije bilo..." A zar pobjeda Austrije u Rusiji nije iznenadjenje? A Ibra ko Ibra. Fudbalski gigant - bio i ost'o. Zlatan the Great!
Hvala Bogu pa smo mi imali Ušanovića kad mu je stari dolazio da moli da Zlatan igra za BiH inače bi sad on za nas davao ovako golove, a to je nešto što ni u ludilu ne želimo. Još jed Munibe hvala ti mater ti tvoju.
hajde vise zacepi sa kukanjem, deset godina kasnije jos uvjek ista prica.. jooj usanovic.. joooj ibrahimovic htjeo za nas da igra, mogao je igrati za bih... blaa blaa koliko vise kukati. hajde imaj makar malo ponosa.. svaka cast ibrahimovicu na igri i neka igra za svedsku za koju je odlucio. to je njegova zemlja. a imamo mi igraca koji igraju za bih i koji daju sve od sebe, drugi nam ne trebaju
Cuj imamo mi igrača koji daju sve od sebe. Jarane mogu i ja igrati i davati sve od sebe to ne znači da sam dobar,a što se Zlatana tiče može pričati ko šta hoce ali sa njom bi mi bili strah i trepet, a ne da se peglamo sa Izraelom i sličnim reprezentacijama.
karna yebo vas on i da ne zaboravim kikseru kmeknem ti ga majci i seki jel može? jel OK :))))))))))
kikseru miran majku svoju oplodio, brata sebi napravio :))))))))
Kompletan igrac , zvijer!!!!
za zlatnu loptu treba bolja ekipa - sa uspjesima. prvak Francuske nije dovoljno.
jeste li pogledali ovu sjajnu reklamu Zlatanovu za Volvo? https://youtu.be/cbvdzQ7uVPc
Kralj